🔥İndirim Samsung S21 FE Snapdragon 888 SoC 8 GB 128 GB 14856TL

Bunu alacak olana poco x3 pro vereyim. Nerdeyse aynı işlemci. Veya bir yerden alın daha ucuza. Bu kadar eski telefona bu para verilmez bence.
Asıl sorun da yeni gelenlerin de aşağı yukarı aynı olması (hatta daha geride olmaları).
1744809674704.png

1744809679738.png

X3 Pro bedavaysa orası ayrı tabii, alacak kişi ısıyla ana kameraya da dikkat ederse daha iyi olur.

İyi fırsatmış hocam. Böyle son model takıntısı olmayan kişilerin kaçırmaması gerekir.

İyi fırsatmış hocam. Böyle son model takıntısı olmayan kişilerin kaçırmaması gerekir.
''Soba, eski, RAM, kötü kamera'' gibi (garip) sebepler sayanlar da var. Ufak tefek pürüzler haricinde iyidir herhalde.

Samsung S21 FE​

Kamera taş devrinden kalma 12MB Sony IMX555 f/1.8 1/1.76"
Ekran küçük
8GB ram yetersiz
Android 12
Çok ısınan İşlemci
Batarya pil tüketimi çok kötü

Bence ucuz değil
kamera 18k altı en iyi 2 kameradan 1i(kamera odaklı telefonlar hariç)
ekran boyutu klişiden kişiye değişir
8gb pcde bile yetiyor telefonda yeterli ama İLERİ ZAMANLARDA YETERSİZ KALICAK
3.5 sene daha güncelleme alacak
işlemci normal ısınıyor + işlemci değil
batarya kötü

kısaca honor 200den sonra en iyi telefon 18k altı(a55 ben sevmiyorum özellik dağılımı daha iyi s21fe nin)

''Soba, eski, RAM, kötü kamera'' gibi (garip) sebepler sayanlar da var. Ufak tefek pürüzler haricinde iyidir herhalde.
Ne kadar soba olabilir ki ya? Bazı üyeler abartmayı çok seviyorlar. Kamera bile yani telefondan bakınca ciddi bir fark görmüyorum çoğu zaman. Gidip kimse en son pixeline kadar inmiyor ki. Telefondan bakınca hepsi güzel :D Profosyonel fotoğrafçılık yoksa abartmamak gerek diye düşünüyorum. Diğerlerine de saygı duyuyorum.

ki bende 8gb RAM olan s24feyi aldım samsung cihazlarda kendi işlemcisi-yazılımı olduğu için(bendeki model)
ram-batarya ve depolamayı çok optimize kullanıyorsunuz

garanti kampanyalarıyla 14 e geldi haber veren arkadaşa teşekkürler. pert ikinci eli 12 bin yenilenmişi 13 bin lira

Bu gün sattım s21 FE model cihazımı. SAKIN BULAŞMAYIN !!!

şarjı 6 saat bile çıkarmıyor, çok sıkıntılı bir cihaz. Almayın üzülürsünüz.

Bu gün sattım s21 FE model cihazımı. SAKIN BULAŞMAYIN !!!

şarjı 6 saat bile çıkarmıyor, çok sıkıntılı bir cihaz. Almayın üzülürsünüz.
Ekran süresi 6 saat diyorsan mükemmelmiş, S24U ile 5-6 saat anca görüyorum

Ekim 2024 de n11den s21 fe 2.nesil aldım, telefon görüşmesi yaparken kesintisiz cızırtı sorunu vardı. Uzun süren sevis süreci sonunda s23 FE verdiler aynı sorun s23FEde de vardı. Tekrar uzun süren servis süreci sonunda Ocak2025de s24 FE verdiler ve cızırtı sorunu yok. Sonuç olarak dikkat edin cızırtılı cihazla karşılaşmayın.
Eğer cihazı aldıysanız, sessiz bir ortamda birini arayın cızırtı geliyorsa sıkıntı vardır. Aynı aramayı wpden yapın birde ses nasıl tertemiz gelicek

Ekim 2024 de n11den s21 fe 2.nesil aldım, telefon görüşmesi yaparken kesintisiz cızırtı sorunu vardı. Uzun süren sevis süreci sonunda s23 FE verdiler aynı sorun s23FEde de vardı. Tekrar uzun süren servis süreci sonunda Ocak2025de s24 FE verdiler ve cızırtı sorunu yok. Sonuç olarak dikkat edin cızırtılı cihazla karşılaşmayın.
Eğer cihazı aldıysanız, sessiz bir ortamda birini arayın cızırtı geliyorsa sıkıntı vardır. Aynı aramayı wpden yapın birde ses nasıl tertemiz gelicek
size iyi vermişler hocam bende s20fe vardı bir çok defa bozuldu senin yasal hakkın yok diyerek yenisini vermediler. dava açtım kazandım sonrasında da icraya verdim. icradan aldığım paraya üstüne az biraz ekleyerek s25 aldım

Alınır ya batarya istiyorsanız a55 alıj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,857
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri