🔥İndirim Samsung S21 FE 2. Nesil 14.849 TL

12 mini kullanmama rağmen pili s21 fe den daha iyi, bilip bilmeden saçma sapan konuşmayın.
13 kullanıyorum. Öyle mini falanda değil haa. 3000 tl ye aldığım 2 yıllık tecno spark 8c telefonumun bataryası bile bundan daha iyi ora da da ironi yapmışım. Yoksa telefonlarla bir derdim yok

gece çekimleri önemliyse tabii ki de
İşlemcinin de sorunlu olmadıgını unutmamak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık hediyesiyle 14 bine geldi dün gece aldım , yanlış mı yaptım acaba. Sizce iptal edip başka telefon kampanyaları beklemeli miyim
Alınabilir ama işlemcinin güzel olmadıgını bilmen lazım fazla güç çeken bir işlemci verimsiz yani batarya hızlı bitebilir ısınabilir vb

İşlemcinin de sorunlu olmadıgını unutmamak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınabilir ama işlemcinin güzel olmadıgını bilmen lazım fazla güç çeken bir işlemci verimsiz yani batarya hızlı bitebilir ısınabilir vb
snapdragon 6 gen 3 en sorunsuz işlemcilerden biri olabilir 778gye kıyasla daha serin çalışır.

s21 fe de 888 yok mu

1000045874.webp

Maçtan sonra kafam güzelken yazmısım da ben a36 yerine de yine np1 tercih ederim gün ışığında da np1 kamerada daha iyi. S23 seviyesinde kamerası var direkt. Tabii total kamera adasında olmasa da ana kamerada
a34 bile iyi ışık altında daha iyi gözüküyor hocam. artık bu testi yapmıyorlar o yüzden en son a34 modeli var. bence banknottaki yazılar ve fotoğraftaki başka bir çok detay daha iyi gözüküyor. ama kötü ışık altında np1 çok daha iyi tabi.

1747673177427.webp

1747673350028.webp

a34 bile iyi ışık altında daha iyi gözüküyor hocam. artık bu testi yapmıyorlar o yüzden en son a34 modeli var. bence banknottaki yazılar ve fotoğraftaki başka bir çok detay daha iyi gözüküyor. ama kötü ışık altında np1 çok daha iyi tabi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Test tarihi ile alakalı olabilir belki bizde np1 realme gt2 ve a35 var np1>gt2>a35 diye gidiyor kamera sırası. Bir de gt2 ve np1' e gcam kurmak da cok kolay

Test tarihi ile alakalı olabilir belki bizde np1 realme gt2 ve a35 var np1>gt2>a35 diye gidiyor kamera sırası. Bir de gt2 ve np1' e gcam kurmak da cok kolay
belki de yazılım güncellemesi ile çözmüşlerdir hocam. sonuçta incelemeyi telefon çıktığı zaman yapıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,927
Üyeler
174,464
Son üye
dreammmaker
Geri