Megatronus
80+ Silver
Dahası
sorun olmaz knk tiner kullanma yeter tinerde olurda üstündeki stikerlar giderSsd me termal padin yağı bulaşmış kurı bezle temizledim ama iyice emin olmak için devre temizleyici veya izopropil alkol kullanabilir miyim ssd ye zarar vermekten korkuyorum zarar verir mi ona göre yapacağım küçük bi kısma sıkacağım olursa eğer
riski var mı hocam 4 bin liralık bi parça şimdi korkuyorumİzopropil alkol
kesin eminsiniz değil mi hocam çevremde iyi bir teknik servis de yok hiç 4 bin liralık parçaya zarar vermekten korkuyorumsorun olmaz knk tiner kullanma yeter tinerde olurda üstündeki stikerlar gider
Evet hocam ufak tefek pc tamiri yapıyorumriski var mı hocam 4 bin liralık bi parça şimdi korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesin eminsiniz değil mi hocam çevremde iyi bir teknik servis de yok hiç 4 bin liralık parçaya zarar vermekten korkuyorum
peki kontak spreyi mi izopropil alkol mü hangisi daha güvenli ve nerden alabilirim internetten alıp bekleyememEvet hocam ufak tefek pc tamiri yapıyorumemin olmasam tinerin ne zarar vereceğini söylemem
Hangisini bulursanpeki kontak spreyi mi izopropil alkol mü hangisi daha güvenli ve nerden alabilirim internetten alıp bekleyemem
hocam servise yazdım şimdi kullanmayın gerek yok öyle kullanabilirsiniz dedilerHangisini bulursan