ProteinOcean 300gram Kreatin 269Tl'ye alınır mı?

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
32
Selamlar dostlar,
daha önce hiç kreatin kullanmadım
Bir süredir Kreatin araştırıyordum az önce gördüm Proteinoceanın yeni kreatini çıkmış lansmana özel 300tl
california sunset aromalı
normalde 469tl 299tlye düşmüş + %10 indirim kodu kullanınca 260tl ye geliyor bana çok uygun geldi?
2 sorum olucak
Aromalı ve aromasız arasında fark varmı?
Protein oceandan alınır mı??
yorumlarınızı bekliyorum dostlar
link: https://proteinocean.com/creatine-lansman-3

fark yok ama aromali oldugu icin 300 gramin 20-30 grami aroma

alinir

fark yok ama aromali oldugu icin 300 gramin 20-30 grami aroma

alinir
Tavsiyen için sağol dostum
Sana da sormak isterim 16.5 yaşındayım ufaktan spor yapıyorum 165 57kgyım günde 3litre su içiyorum herhangi bir böbrek rahatsızlığım yok kreatine başlamamda sakınca varmıdır?

Sana da sormak isterim 16.5 yaşındayım ufaktan spor yapıyorum 165 57kgyım günde 3litre su içiyorum herhangi bir böbrek rahatsızlığım yok kreatine başlamamda sakınca varmıdır?
hocam ben 6 aydır spor yapıyorum 75e 182 boyum var bana hemen başlama geç başla dediler ve ocean ın protein tozlarından uzak dur demişlerdi kreatini ni bilmiyorum ama ben hiq creatin creapue kullanıyorum katkı maddesiz ham kreatin diye geçiyor ben memnunum kısa sürede fark ettirdi

hocam ben 6 aydır spor yapıyorum 75e 182 boyum var bana hemen başlama geç başla dediler ve ocean ın protein tozlarından uzak dur demişlerdi kreatini ni bilmiyorum ama ben hiq creatin creapue kullanıyorum katkı maddesiz ham kreatin diye geçiyor ben memnunum kısa sürede fark ettirdi
Protein tozu vs diğer ürünler için geçerli olabilir ancak kreatinde olamaz çünkü hammaddesi aynı diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir sorun olmaz
Tavsiyen için çok teşekkürler

belli bir kas kutlesi kazandiktan sonra kullansaniz daha iyi olur hocam ayrica ocean alinmaz diyenlerin yarisi spor yapmayan kisiler diger yarisi hiqtaparlar

kreatin katkısı kanıtlanmış tek içerik,gönül rahatlığıyla kullan.Saçları seyrek olanlara tavsiye edilmiyor saç dökülmesini arttırıyor.

belli bir kas kutlesi kazandiktan sonra kullansaniz daha iyi olur hocam ayrica ocean alinmaz diyenlerin yarisi spor yapmayan kisiler diger yarisi hiqtaparlar
kreatin katkısı kanıtlanmış tek içerik,gönül rahatlığıyla kullan.Saçları seyrek olanlara tavsiye edilmiyor saç dökülmesini arttırıyor.
Önerileriniz için çok teşekkürler

protein tozu kullanıyon mu sen

Bana protein oceani öneren olmadı hocam o yüzden hiq kullanıyorum

Aromalı çok sıkıyor bi yerden sonra ama indirimde diye alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,095
Üyeler
184,570
Son üye
gabcob