ANAKART MONTJI VİDALARI

Muffasa

80+
Reaksiyon skoru
14
yeni pc topladım prime b650m-r anakartı aldım içinden vida çıkmadı, kasanın içinden birsürü vida çıktı eğer o vidaları kullanmam gerekiyorsa hangi vida ile anakartı kasaya sabitleyebilirim yardımcı olur musunuz.

Kasa vidasını anakarta takamazsın. Anakart vidası oval olur

yeni pc topladım prime b650m-r anakartı aldım içinden vida çıkmadı, kasanın içinden birsürü vida çıktı eğer o vidaları kullanmam gerekiyorsa hangi vida ile anakartı kasaya sabitleyebilirim yardımcı olur musunuz.
bir video izledim videodaki adam yükseltme vidası vs vs bir şeyler demişti, ama pek anlamadım detaylı anlatmıyor kendisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa vidasını anakarta takamazsın. Anakart vidası oval olur
anakarttan vida çıkmadı

bir video izledim videodaki adam yükseltme vidası vs vs bir şeyler demişti, ama pek anlamadım detaylı anlatmıyor kendisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakarttan vida çıkmadı
Biliyorum, oval olur dedim

Anakartta vida çıkmaz gardaş kasada oval olur şapkalı deriz onları takman lazım takamıyorsan birine yaptırt

1744908086775.png

pembe ile işaretlediğim

ozaman önce bunları takıp sonra başka vida ile asbitleyeceğim doğru mudur
matx anakartlar için genelde kasadaki takılı sarımsı vidalar konulmuş oluyor yani anakartın için yeterlidir . Atx gibi büyük anakartlarda ekstra eklersin yuva var diye de hepsine takma görüntü kötü durur

kasamda böyle bir vida monteli gelmiş acaba bunun üstüne tekrdan yükseltici takmam gerekiyor mu
Alıntıyı görüntüle
pembe ile işaretlediğim

matx anakartlar için genelde kasadaki takılı sarımsı vidalar konulmuş oluyor yani anakartın için yeterlidir . Atx gibi büyük anakartlarda ekstra eklersin yuva var diye de hepsine takma görüntü kötü durur

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-04-17 saat 19.43.49_7dab35fb.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-17 saat 19.43.49_7dab35fb.jpg
    435.7 KB · Hit: 18
Geri