🔥İndirim Gratis %60 indirimli Old Spice ürünleri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Alkameturkes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
271
Arkadaşlar gratiste tüm ürünlerde 250 tl üzeri %60 indirim var. Forumda da old spice sevdalısı arkadaş çok olduğundan direk old spice ürünlerinin linkini paylaşıyorum.
Bearglove stick tanesi 119,50 TL'ye geliyor. Ben ilk defa bu kadar ucuzunu alıyorum.

çok abartı bir indirim yok. 2 gün önce hepsiburada tüm çeşitlerini 99 TL den sattı 2 al 1 öde şeklinde 199 a geldi 2 tanesi yani.
sadece captain modelinde ben gördüm o indirimi ayrıca kısa sürmüştü diye hatırlıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: n4pz
Arkadaşlar gratiste tüm ürünlerde 250 tl üzeri %60 indirim var. Forumda da old spice sevdalısı arkadaş çok olduğundan direk old spice ürünlerinin linkini paylaşıyorum.
Bearglove stick tanesi 119,50 TL'ye geliyor. Ben ilk defa bu kadar ucuzunu alıyorum.

Napsak 600tllik alip kenara mi koysak ya

Bunlar zararlı değil mi

Daha geçen gün 100 liraya 2 adet aldık Hepsiburada'da :D 120 lira bu ürünün normal fiyatı nasıl ilk defa bu kadar "ucuza" alabiliyorsunuz milleti de kandırıp oha fırsatmış alayım dedirtiyosunuz garip garip kafalar

Bunlar zararlı değil mi
alüminyumsuz deodorantların tercih edilmesi yazıyor genelde nette hep. old spice lar da alüminyumsuz bence etkisi de iyi. sprey deodorant hemen bitiyor. Bu daha çok cep dostu 1 tanesini 1 aydan fazla kullanırsın çok rahat

Daha geçen gün 100 liraya 2 adet aldık Hepsiburada'da :D 120 lira bu ürünün normal fiyatı nasıl ilk defa bu kadar "ucuza" alabiliyorsunuz milleti de kandırıp oha fırsatmış alayım dedirtiyosunuz garip garip kafalar
aga bearglove mu aldın? forum postundan captain için indirim linki vardı ayrıca hiç bir indirimde bearglove u uygun fiyata yakalayamadım bir dahaki sefere indirim olunca haber verirsin o zmn sen

Çeşitlerini bilmiyorum söylediğin modeli aldım teşekkürler.

Bir tık bindirimde yapmış gratis bakıyorum bearglove'un son 1 ayda ki fiyatına 130-140 TL şeklinde oynuyor. Fakat sitede 299'dan düşmüş gibi lanse ediliyor elbette indirim var ama çok büyük bir indirimde değil açıkçası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,615
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil
Geri