TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bana da bu çıktı da stand çok önemli mi ki? 8k dongle çıkıyorsa yeterli diye düşündüm. Sonuçta wincredit ile alacağım. Açıp denedin mi?
Henüz gelmedi 2 gün önce sipariş verdim şimdide bundan gelen kredi ile mikrofon alıcağım https://www.temu.com/goods.html?_bg...ce=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben bilgisayarda kulak içi kulaklık kullanıyorum CS tipi oyunlarda baya sıkıntı oluyor ama yinede bu tarz FPS oyunlarında minimum üzecek güzel bı kulak içi kulaklık önerisi gelirmi temudanda olur farklı sitede

Henüz gelmedi 2 gün önce sipariş verdim şimdide bundan gelen kredi ile mikrofon alıcağım https://www.temu.com/goods.html?_bg...ce=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=

Arkadaşlar ben bilgisayarda kulak içi kulaklık kullanıyorum CS tipi oyunlarda baya sıkıntı oluyor ama yinede bu tarz FPS oyunlarında minimum üzecek güzel bı kulak içi kulaklık önerisi gelirmi temudanda olur farklı sitede
Sorun olmaz herhalde ya gruba sormuşsun zaten ben de limit düşmeden alayım o zaman.

Kz Castro ve Castro Pro kulak içi kulaklığı vardı TEMU da. Oyun için nasıl olur bilmem ama ses kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlardı. TR fiyatlarına da bakıp alınabilir.

Banada 2 dir veriyor ilkinde aldim ikinciyi almiyorum süresi bitecek yarın 12 gibi bakalım birdahakine ne vericek
Ben almadım tekrar 60 jeton istiyor

Bana da bu çıktı da stand çok önemli mi ki? 8k dongle çıkıyorsa yeterli diye düşündüm. Sonuçta wincredit ile alacağım. Açıp denedin mi?
Stand olmayanlar 8k kullanılmıyor 8k dongle olan şey stand zaten

Sildim yükledim dün ama gelmedi. bakalım silip 24 saat sonra açtıktan gelecek mi
24 saatten ziyade mesela wincredit ciktigi andan itibaren sure sayiyor ya o sure doldugunde tekrar veriyor yani bende oyle oldu
mesela simdi win credit denk geldi diyelim 72 saat saymaya basladi tam 3 gun sonra bu saatlerde tekrar verebiliyor gibi
bi keresinde krediyi aldigim gibi verdigi de olmustu ama emin degilim tahmin sadece

stand hem dongle, hem charger ilk geldiginde bende anlayamamistim :) lan diyorum dongle nerede koymamislar

24 saatten ziyade mesela wincredit ciktigi andan itibaren sure sayiyor ya o sure doldugunde tekrar veriyor yani bende oyle oldu
mesela simdi win credit denk geldi diyelim 72 saat saymaya basladi tam 3 gun sonra bu saatlerde tekrar verebiliyor gibi
bi keresinde krediyi aldigim gibi verdigi de olmustu ama emin degilim tahmin sadece

stand hem dongle, hem charger ilk geldiginde bende anlayamamistim :) lan diyorum dongle nerede koymamislar
Wincredit ekranından 8k olan hali alınamıyor yani öyle mi 🥲

Wincredit ekranından 8k olan hali alınamıyor yani öyle mi 🥲
yok alinabilir saticiyi pek sevmiyorum ama
temuda genelde urun secerken uzerine tikladigin zaman acilan resim sana kargodan ne cikacagini tam gosterir yani orada charger ve mouse gosteriyorsa oyle gelir
simdiye kadar deneyimlerim bu yonde

https://share.temu.com/cB0kbwwY5mA
bu ciktiysa wincreditte alinabilir yani

daha yeni bunu aldik arkadasa wincreditten saticisi iyi sadece aj179pro versiyonu
denk gelirse bakabilirsin

temuda genelde urun secerken uzerine tikladigin zaman acilan resim sana kargodan ne cikacagini tam gosterir yani orada charger ve mouse gosteriyorsa oyle gelir

daha yeni bunu aldik arkadasa wincreditten saticisi iyi sadece aj179pro versiyonu
Bu satıcıdan ben ve forumdaki kullanıcılar bu üründen aldık. Bir problem çıkmadı. Satıcı ile ilgili bir problem yok. 179Pro'dan 1 adette ben almayı düşünüyorum. Sanırım sadece tasarım farkı var.

Bende sipariş kargolandıktan 5dk sonra yeni wincredit veriyordu 24 Saat oldu nerdeyse yemilenmedi bu sefer

Bu denk geldi dursun diye sepete ekledim de açıklamada şarj cihazı dahil değil deyince 8k dongle çıkmıyor gibi düşünmüştüm. 8k stand çıkıyorsa bunu alayım o zaman.

179 pro nun ne farkı var ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,932
Üyeler
184,080
Son üye
TaylorLothbrok
Geri