ProteinOcean 300gram Kreatin 269Tl'ye alınır mı?

dostum ekonomik olsun diye farklı markalara yöneliyorsun hak veriyorum ama vücut geliştirme sağlık işidir vücuduna yağlı ürün girmesin zararlı besinler bulunmasın diye uğraşırken gidip dünyanın en dandik markasını kullanmanı önermiyorum

Selamlar dostlar,
daha önce hiç kreatin kullanmadım
Bir süredir Kreatin araştırıyordum az önce gördüm Proteinoceanın yeni kreatini çıkmış lansmana özel 300tl
california sunset aromalı
normalde 469tl 299tlye düşmüş + %10 indirim kodu kullanınca 260tl ye geliyor bana çok uygun geldi?
2 sorum olucak
Aromalı ve aromasız arasında fark varmı?
Protein oceandan alınır mı??
yorumlarınızı bekliyorum dostlar
link: https://proteinocean.com/creatine-lansman-3
Citrulline malat ve beta alanin'ini kullanıyorum, güvenilir markadır kendisi. Shaker yollamazlar, biraz kalbimi kırdılar. Evde 20 tane shaker var ama uçları kırılıyor bir süre sonra :D Creatine aromasız öneririm, zaten ağzına döküp 1 scoop shot yapıp su içeceksin üstüne.

Citrulline malat ve beta alanin'ini kullanıyorum, güvenilir markadır kendisi. Shaker yollamazlar, biraz kalbimi kırdılar. Evde 20 tane shaker var ama uçları kırılıyor bir süre sonra :D Creatine aromasız öneririm, zaten ağzına döküp 1 scoop shot yapıp su içeceksin üstüne.
Benim için çok fark etmiyor ama aromalisi lansman indirimli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki ben kullanabilirmiyim kullandıklarınızı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum ekonomik olsun diye farklı markalara yöneliyorsun hak veriyorum ama vücut geliştirme sağlık işidir vücuduna yağlı ürün girmesin zararlı besinler bulunmasın diye uğraşırken gidip dünyanın en dandik markasını kullanmanı önermiyorum
Dünyanın en dandik markası olduğunu sanmıyorum

Geri