quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,513
gökyüzüne baktım hop 1000fps inanamıyorum beylerUnlost fps arttırma : ayarları düşürmek
gökyüzüne baktım hop 1000fps inanamıyorum beylerUnlost fps arttırma : ayarları düşürmek
gökyüzüne bakıyoruz 1000 fps oldu inanamıyorum inanamıyorum innnannamıyorummgökyüzüne baktım hop 1000fps inanamıyorum beyler
fps yetersiz hocamFps mi yetersiz yoksa drop mu yiyorsun?
drivelar haric diğerlerini deniyeceğim teşekkürlerfarkı hissedeceksin
hocam başka bir antivürüs progamı var silin diyo ama bende windows defenderdan başka bir şey yok denetim masasındanda kontrol ettim yok farklı bı program ama var diyo nasıl yapıcam bi bilginiz varmı?farkı hissedeceksin
hocam araştırdımda biosada girdim acaba ismi farklı mı bi bilgin varmı ana kartım;
![]()
GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile H610M K DDR4 ITOPYA'dawww.itopya.com
atlasos da yapatlasos harıc diğerlerini yaptım hatta doku filtreme 2x kullanıyorum yani
Ben onu yapınca pcye format atmak zorunda kalmıştımunlost fps artırma yap oyun çamur olmuyor bu sefer