Yardım Hp Victus 15 Çok Fazla Isınıyor

Valla kaç e çektiğini hp'nin oman gaming göstermiyo amd driver üzeri göstergeyide açamadım nedense msı afterburner indirip bakıcam ama mux switch dediği nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 e aldım çocuğun 2k da kuzene vereceği varmış kuzende ordan parayı aldı 😄
Türkiye’deki piyasayı bilmediğim için bir şey diyemem. Ama hatta bu laptobu ben 2 sene önce aldım ve direk iade ettim konu bile açtım çok berbat bir laptop hemde sıfır almış olmama rağmen.

Türkiye’deki piyasayı bilmediğim için bir şey diyemem. Ama hatta bu laptobu ben 2 sene önce aldım ve direk iade ettim konu bile açtım çok berbat bir laptop hemde sıfır almış olmama rağmen.
Şimdi şöyle 13'e aldımya bide macun bakımı yaptım şuan ısı sorunumda yok sogutucusuz hemde bide benim ufak tefek işlerimi görsün yeter bana'ki fps oyunlarında bile battlefield'ı yüksek grafiklerde 100fps üstü rahat açıyor ekranda 144hz biryere gidincede yeter bana haricinde evde zaten oyun için masaüstüm var

Dahili grafik birimi yerine harici ekran kartının kullanımı ile ilgili bir özellik. Aktif edilmesi halinde PC tamamen harici ekran kartı ile çalışır. FPS olarak da bir miktar (çok az) artış sağlar.
Nası yapıcam onu

Nası yapıcam onu
HP'nin fan ayarları vs. yaptığın bir uygulaması varsa "sadece ayrık GPU kullan" gibi bir seceneği aktif etmen gerekiyor. Her PC'de olmayan bir özelliktir. Yokluğu da önemli değildir. Dediğim gibi birkaç FPS artışı sağlar o kadar. Pilde kullanırken de şarjı daha hızlı biter doğal olarak.

Geri