2 - 3 bin TL'ye kulaklık önerisi

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
343
Selamlar, 2000-3000 civarı bir bütçem var, güzel bir kulaklık arıyorum, tercihen biraz büyük. Şu anda Gamepower Kizaru kullanıyorum. Ucuz da olur. iPad'de de kullanmak istiyorum, hem iPad hem de PC. HyperX düşünmüyorum, kullandım, bana göre rahat değil, küçük geldi. Bütçeme göre ucuz da olur, kulak içi de olabilir.

Razer Blackshark V2 X kullanıyorum hem mikrofonu hem kulaklığı çok kaliteli. Malzeme kalitesi de bayağı iyi. İki arkadaşıma aldırdım ikisi de teşekkür ediyor. 2000tl'ye bulunabiliyor

Selamlar, 2000-3000 civarı bir bütçem var, güzel bir kulaklık arıyorum, tercihen biraz büyük. Şu anda Gamepower Kizaru kullanıyorum. Ucuz da olur. iPad'de de kullanmak istiyorum, hem iPad hem de PC. HyperX düşünmüyorum, kullandım, bana göre rahat değil, küçük geldi. Bütçeme göre ucuz da olur, kulak içi de olabilir.
Ipade ne girişiyle kulaklık takılıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer Blackshark V2 X kullanıyorum hem mikrofonu hem kulaklığı çok kaliteli. Malzeme kalitesi de bayağı iyi. İki arkadaşıma aldırdım ikisi de teşekkür ediyor. 2000tl'ye bulunabiliyor
O Fiyata çok daha iyi tercihler var. Normalde uzun uzun 2 sayfa niye alınmaz diye anlatırdım ama yoruldum artık.

O Fiyata çok daha iyi tercihler var. Normalde uzun uzun 2 sayfa niye alınmaz diye anlatırdım ama yoruldum artık.
hocam lıght ama bluutoth olması daha iyi ipade arada kullanıyorum ana şeyim bilgisyar valo ccs hıkayeli oyunlar vs uzun sure taktıgım için rahat olması önemli hyperx cloud core 2 wirelles vardı rahat olamdıgından bıraktım

ben 1 yıl kullandım blackshark v2x ses kalitesi ve özelliklede mikroffonu çok güzzel 2 sayfa ne anlatacaksın acaba ? kullandın mı

farklı kulaklıklardan mı bahsediyoruz acaba birimiz çok memnun diğeri hiç memnun değil :D
Belki kriterlerimiz farklıdır ama 2.000 TL bandında pek de seçenek yok gerçekten. Benim sorunum şu verdiklerk kodun 3 kere kulaklığı iade etmeme rağmen yine de çalışmaması. Adamlara video atarak gösterdim doğru yapıyorsun nasil olmuyor diye onlar şaşırdı. Razer bu yüzden artık tercih etmiyorum.

Belki kriterlerimiz farklıdır ama 2.000 TL bandında pek de seçenek yok gerçekten. Benim sorunum şu verdiklerk kodun 3 kere kulaklığı iade etmeme rağmen yine de çalışmaması. Adamlara video atarak gösterdim doğru yapıyorsun nasil olmuyor diye onlar şaşırdı. Razer bu yüzden artık tercih etmiyorum.
evet verdikleri kod bende de çalışmadı açıkcası para istedi ama uygulamasını kullanmadan kullanıyordum ben ve ses kalitesi güzeldi özelliklede mikrofonu çok güzel cloud 3 wireless mikrofonuyla neredeyse aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,038
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri