..........
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
Migros sanal market uygulamasını açindirim uygulanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende indirim olmuyor nasıl yaptınız
Anasayfaya gel
Şu bannera tıkla
Migros sanal market uygulamasını açindirim uygulanmıyor
sepete ürüleri ekliyorum ama fiyatta indirim olmuyorMigros sanal market uygulamasını aç
Anasayfaya gel
Şu bannera tıkla
Bilmiyorum neden olmadiginisepete ürüleri ekliyorum ama fiyatta indirim olmuyor
indirim uygulanmıyor
oluyor magnum da geçerli ve 400 TL Tamamla olacaktır.
yok öyle bişey anasayfada en yakın migros seçin gidin alın.Hemen'e özel yani uygulamada geçerli sadece
Muhtemelen geçen yazdan kalmış dondurmalardır, yada buzlanmıştır dikkat edin, indirimde gördüğünüz herşeye yapışmayın ( eskiden markette çalışan ) birisi olarak söylüyorum çok kurnazlıklar dönüyor.Migros sanal markette. erime ihtimali olabilir bende almaya çekiniyorum.
dondurma diye gecmiyor zaten bunlar sütlü buz diye gecer kalite zaten yerlerde 3dakikalık zehirli keyif işte ...Muhtemelen geçen yazdan kalmış dondurmalardır, yada buzlanmıştır dikkat edin, indirimde gördüğünüz herşeye yapışmayın ( eskiden markette çalışan ) birisi olarak söylüyorum çok kurnazlıklar dönüyor.
dondurma diye gecmiyor zaten bunlar sütlü buz diye gecer kalite zaten yerlerde 3dakikalık zehirli keyif işte ...
tane 32 ye geliyor sanırım kargosu ne kadar hocam ?Getir'de haftasonları yarı yarıya saatler var her cumartesi pazar dondurmalarda %50 indirim oluyor oraya bakabilirsiniz görseli paylaşıyorum kampanya sekmesinde düşüyor Alıntıyı görüntüle
bendede olmuyor galiba bölgesel. ankarada geçersiz sanırımsepete ürüleri ekliyorum ama fiyatta indirim olmuyor