❌İndirim Bitti! Migros DONDURMALARDA 300/150 ve 2 al 1 Öde İndirim Kombosu (KAÇIRMAYIN)

Getirme ücretiyle birlikte o fiyata gelmiştir.
10 lira diyen arkadaş muhtemelen getirme ücretini katmadan demiştir.
Benimde 40-55 karışık tanesi 14e geldi mesela getirme ücreti dahil.
Ben getirme ücreti vermemek için 4 tane kruvasan aldım. 100 liralık alınca getirme ücreti bedava oluyordu. Yani aslında kruvasanları 50 liraya almış oldum.
Tüm kampanyaları kullandım. :kekw:

Bende 2 al 1 öde sadece cornet maraş usülünde yazıyor. Başka hiçbir üründe yazmıyor :/

Getirme ücretiyle birlikte o fiyata gelmiştir.
10 lira diyen arkadaş muhtemelen getirme ücretini katmadan demiştir.
Benimde 40-55 karışık tanesi 14e geldi mesela getirme ücreti dahil.
benden getirme almadı hocam bölgesel sanırım bugüne özel diyordu ona rağmen 14.45'e geldi ve istemediğim tüm çeşitledi aldım malesef evdekiler yer diye. fakat minumum sepeti 18 dondurmada tamamlamamıştı haricen 1 tane 55tl'den cornetto daha ekleyip aldım işte.

1760729492192.webp

Bende 2 al 1 öde sadece cornet maraş usülünde yazıyor. Başka hiçbir üründe yazmıyor :/
Hocam dediğim gibi, size teslimat yapan marketin stoklarına göre değişiyordur.
Ancak sanal marketi denerseniz orada çok daha fazla stok olabilir. Yarın siparişi teslim alırsınız saat belirtip.

hepsini gel al olarak pazartesiye ayarladım 60 cornetto 20 tanede nogger aldım eyvallah

hepsini gel al olarak pazartesiye ayarladım 60 cornetto 20 tanede nogger aldım eyvallah
60 cornetto 20 nogger ne demek olm koliler 24lü zaten o kadar yoktur ki migrosda kaldı ki nası yicen onları havalı gözükmek icin yalan mı konusuyon forumda

Geri