Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

❌İndirim Bitti! Migros - Evcil Hayvan Mama ve Aksesuarlarında 2 Al 1 Öde / 12-13 Nisan

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu Purina One hakkında bilgisi olan var mı? Dün mecburiyetten kısırlaştırılmış kediler için olanı almak zorunda kaldım. Normalde Hill's kullanıyorum. Çarşamba günü mama elime ulaştığında ona göre paketi açıp Purina'yı kullanmayacağım.

catsped

80+ Bronze
Ürün fiyatları 2 katına çıkartılmış Felix kedi yaş maması 28,5₺'den satılıyor 2 al 1 öde kampanyasıyla birlikte :D Daha geçen ay Şok market bu ürünü indirim ayağına 14 liradan satmışlardı şimdi Migros'unkini hesap edince tanesi yine 14 liraya geliyor yani normal fiyata satıyorlar indirim ayağına ellerinde kalmasın diye

dctl0218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Altuğ
Şu Purina One hakkında bilgisi olan var mı? Dün mecburiyetten kısırlaştırılmış kediler için olanı almak zorunda kaldım. Normalde Hill's kullanıyorum. Çarşamba günü mama elime ulaştığında ona göre paketi açıp Purina'yı kullanmayacağım.
Sokaktan sahiplendiğim tekir kedimde yavru mamasını kullandım 6 aydır kullanıyorum. Bozita'da denedim bunu da, illa ki içerik olarak fark vardır ama ben kedimde bir fark göremedim(Bozita ve Purina One). Şimdi kısırlaştığı için migros kampanyasından royal canin kısır yavru mama sipariş geçtim. Başka bir tanıdığımın sarman kedisi var 1 yaşında oda kısır purina one kullanıyor. Memnun ama hayvanın dişlerinde problem var. Mamadan yada başka bir şeyden olabilir emin değilim. Süreci takip eder ona göre aksiyon alırsınız hocam.

seyt22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Seyit savaş
Yavru sokak kedileri için ne önerirsiniz bütçeye uygun. 2 aylık olcaklar sütten yeni kesildi.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Erdoğan Aktaş
enjoy gurme alabilirsin içerisinde taurin bile var çok fiyat perforamns kaliteli bir mamadır

evet ama üstteki mesajımı okuyun kayda değer bir şey yok indirim sadece lafta
hocam ben çantama şu poşetlerden koyup yolda kedi gördüm mü vceriyorum her yerde 28 32 tl arası burada 2 tane ediyor bence uygun o poşetleri çin

seyt22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Seyit savaş
enjoy gurme alabilirsin içerisinde taurin bile var çok fiyat perforamns kaliteli bir mamadır

evet ama üstteki mesajımı okuyun kayda değer bir şey yok indirim sadece lafta
Hocam internete yazdim enjoy gurme yavru kedi için bulamadım nasil aratacagim

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Can Demir
Yavru sokak kedileri için ne önerirsiniz bütçeye uygun. 2 aylık olcaklar sütten yeni kesildi.
24,33 TL Goody Somonlu Yetişkin Kedi Konservesi 400 Gr

24,33 TL Goody Tavuklu Yetişkin Kedi Konservesi 400 Gr

25,36 TL Goody Kuzu Piriçli Yetişkin Kedi Konservesi 400 Gr

536 TL Goody Kısırlaştırılmış Somonlu Yetişkin Kedi Konservesi 400 Gr 24 Adet

Son düzenleme:

seyt22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Seyit savaş