FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,322
Kral benim dükkanım var ben bile 2000tl den az aldım. Hey maşşallahbende anlamadım bi an gaza geldim acaba iade mi etsem bi kaç tanesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha olmuyor malesef. Neden dersen Avrupa da ki kaliteyi istiyorsak orada örnek vereyim magnum 3 euro ise Burada 4 euro olucak o zamanda ürün 2 katı fiyata çıkıyor. Tr de eskiden daha lezzetli gelmesinin ana sebebi zamı az yapmak için kaliteden aldılar.Neredeyse tamamı bitkisel yağlı sütlü buz. Hem ucuz değil hem de kalitesiz. Keşke gerekirse biraz daha pahalı olsa ama içeriği düzgün olsa. "İnsanlar ucuz şeyler arıyor, sağlıklı olup olmamasına bakmıyor" diyebilirsiniz, haklısınız. Ama en azından ne yediğimiz belli olur. Keşke belli bir süt-meyve oranının altındaki (şu anki gibi %1 falan değil) ürünler piyasadan kalksa ve Gıda Kodeksi düzenlense. Ama nerede? Halk sağlığını düşünen yok ki... İlerleyen yaşlarda bunların hepsi sağlık sorunu olarak karşımıza çıkacak.
Yanlış anlamayın, bu konuya bir şey demiyorum. Ben de sipariş verip tüketiyorum. Ama bu durumdan rahatsızım ve yazmak istedim. Hiçbir ürünün eski tadı, lezzeti kalmadı. Fiyatlar artıyor, gramaj ve kalite düşüyor. Her anlamda en pahalı ve en kalitesiz ürünleri ve hizmetleri kullanmaktan bıktım.