❌İndirim Bitti! Migros Dondurmalarda ve Sakız-Şekerlemelerde 2 Al 1 Öde 🔥🔥

bende anlamadım bi an gaza geldim acaba iade mi etsem bi kaç tanesini
Kral benim dükkanım var ben bile 2000tl den az aldım. Hey maşşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neredeyse tamamı bitkisel yağlı sütlü buz. Hem ucuz değil hem de kalitesiz. Keşke gerekirse biraz daha pahalı olsa ama içeriği düzgün olsa. "İnsanlar ucuz şeyler arıyor, sağlıklı olup olmamasına bakmıyor" diyebilirsiniz, haklısınız. Ama en azından ne yediğimiz belli olur. Keşke belli bir süt-meyve oranının altındaki (şu anki gibi %1 falan değil) ürünler piyasadan kalksa ve Gıda Kodeksi düzenlense. Ama nerede? Halk sağlığını düşünen yok ki... İlerleyen yaşlarda bunların hepsi sağlık sorunu olarak karşımıza çıkacak.

Yanlış anlamayın, bu konuya bir şey demiyorum. Ben de sipariş verip tüketiyorum. Ama bu durumdan rahatsızım ve yazmak istedim. Hiçbir ürünün eski tadı, lezzeti kalmadı. Fiyatlar artıyor, gramaj ve kalite düşüyor. Her anlamda en pahalı ve en kalitesiz ürünleri ve hizmetleri kullanmaktan bıktım.
Biraz daha olmuyor malesef. Neden dersen Avrupa da ki kaliteyi istiyorsak orada örnek vereyim magnum 3 euro ise Burada 4 euro olucak o zamanda ürün 2 katı fiyata çıkıyor. Tr de eskiden daha lezzetli gelmesinin ana sebebi zamı az yapmak için kaliteden aldılar.

Biraz daha olmuyor malesef. Neden dersen Avrupa da ki kaliteyi istiyorsak orada örnek vereyim magnum 3 euro ise Burada 4 euro olucak o zamanda ürün 2 katı fiyata çıkıyor. Tr de eskiden daha lezzetli gelmesinin ana sebebi zamı az yapmak için kaliteden aldılar.
Yapma be hocam, biraz önce baktım, üçlü Magnum 5 dolara satılıyor. Burada teklisi 1,67 dolar. Aşağı yukarı aynı fiyata geliyor, içerik olarak ise oradakinin daha iyi olduğuna eminim.

Yapma be hocam, biraz önce baktım, üçlü Magnum 5 dolara satılıyor. Burada teklisi 1,67 dolar. Aşağı yukarı aynı fiyata geliyor, içerik olarak ise oradakinin daha iyi olduğuna eminim.
Hadi be cidden ucuzmuş 😄 İngiltere de minimilk diye bir ürün var sade sütten yapılma burada içerisine %3 süt koyuyorlar.

Güzel kampanya yapmış gene migros
IMG_1934.webp

2 kutu ve 8 amagnumu eksik getirmişler evde yokken adamlara ulaşamıyorum da :D siparişin yarısı yok

Sepette tutar yariya dusmuyor, kampanya bitti mi acaba sorun bende mi ? Hem web hem mobilden denedim indirim yapmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,098
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri