Üzerinde dana eti yazıyor pizzanın ama neresi olduğu mühimZincir pizzacılar da kayseri sucuğundan üretiyor sanki. TR deki tüm pizzacılar tavuk ve hindi eti kullanıyor şarküteride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmıyorum hocam.
Üzerinde dana eti yazıyor pizzanın ama neresi olduğu mühimZincir pizzacılar da kayseri sucuğundan üretiyor sanki. TR deki tüm pizzacılar tavuk ve hindi eti kullanıyor şarküteride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmıyorum hocam.
Üzerinde dana eti yazıyor pizzanın ama neresi olduğu mühim
Aynen öyle hocam hazır pizza zaten sıkıntı o ayrı bir yere.Geçen gün denk geldim.Pizza lazza şubesinde dana sucuk getirilmesi gerekirken tavuk sucuk getirildi sevkiyatta.Ürünün açıklamasında dana yazmasına rağmen tavuk getirilmesi bile bir dava konusu.Onun harici elini yıkamadan eldivensiz sigara içip her yere dokundukları elleriyle pizza yapmaları ayrı konu.Gerçekten dana varsa içerikte söylediklerim Migros için geçerli değil. Bu fiyata bunu sağlıyorlarsa helal olsun gerçekten. Lakin Zincir pizzacılar için hala sözümün arkasındayım. Bir pizzanın maliyeti 3 TL iken 30-35 lTL gibi korkunç kâr oranlarıyla pizza satıyorlardı. Bugün tavuk kıkırdağı ile mal ettikleri 50 TL'lik pizzayı Max 300-350 TL'ye eskisinden çok daha az taleple satıyorlar. Alım gücünün düşmesi onları da vurdu. Bundan dolayı eskiden bile kaliteli olmayan ürünler kar marjını korumak için daha da kötü üretiliyor. Eskiden avuç avuç attıkları piliç sucuğu şimdi koklatıyorlar. Dışarıdan pizza kesinlikle yemeyin.
Başlığa sığmıyor daha fazla yazınca.sanki tek pizza 75tl gibi olmuş başlık yanıltıcı, gelen moneyleri tekrar migrosta kullanmak gerekiyor ve eski tadını mumla aratıyor lastik gibi ot gibi yeni üretim pizzalar.
Pizza lazza şubesinde dana sucuk getirilmesi gerekirken tavuk sucuk getirildi sevkiyatta.Ürünün açıklamasında dana yazmasına rağmen tavuk getirilmesi bile bir dava konusu.