Ton balıklarında 2 öde 1'i Migros Money'e iade

Silco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,674
Macro'da yaprak Yosun'da kampanya geçerli gözüküyor sushi severler stok yapabilir.
Macro'da 1200TL 200TL indirim kampanyası var.

Migros daha ucuza denk geliyor 2x 160gr 1'i iade ile birlikte 75tl geliyor

Şu ton balığı piyasasının gereksiz pahalılığını asla anlamıyorum mevsiminde balığı alıp buzluğa atsak o şekilde tüketsek bunların fiyatları asla bu kadar fazla olmaz diye düşünüyorum çok değil 2 ay önce bizim burda karadeniz ton balığı veya palamutu kilosu 80 liradan satıldığı oldu adamlar 300 gram eti utanmasalar 200 liradan kitlicek

Şu ton balığı piyasasının gereksiz pahalılığını asla anlamıyorum mevsiminde balığı alıp buzluğa atsak o şekilde tüketsek bunların fiyatları asla bu kadar fazla olmaz diye düşünüyorum çok değil 2 ay önce bizim burda karadeniz ton balığı veya palamutu kilosu 80 liradan satıldığı oldu adamlar 300 gram eti utanmasalar 200 liradan kitlicek
Dağda o dediğin şeyi yapamazsın zaten şehirde yaşayıp mutfağı olan alması gereksiz ama fiyat olarak pahalı ve lezzetsiz çok zor durumlar için tüketmek daha mantıklı şuan en büyük sıkıntı bu tarz konserve ve protein bar gibi şeylerin pahalı olması normalde maliyeti düşük bu ürünlerin yıllar önce Amerika'da kupon sistemi varken üçlü olanları 90 sent fiyata satılıyordu tabii onlara göre de çok pahalı etin kilosu 3 dolarken konserve ürünü 1 dolar ödüyorsun bu sorun dünya genelinde aynı fiyatlar orantısız.

alacaksanız dardanel ekonomik almayın anneme almıştım karnı ağrımıştı laf etti bir sürü :D

Sadece sanal markette mi geçerli bu? Tam da Migrosa gidip bi' 35CL, bir de ton balığı alacaktım.
Ayrıca tadı tuzu pek yok Migros'unkinin, 101'deki daha lezzetli. :shy:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri