❌İndirim Bitti! Ton Balıklarında 2 Al 1 Öde - 14 / 15 Nisan (Migros)

Bahsettiğiniz Şubat ayından kalma “biten” kampanya.

Mevcut kampanya 2 al 1 öde 151,95₺
2x150 gr 75,97₺ geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok sana laf anlatılmaz dostum. Sen alma, sana satmıyorum agshe
Almam zaten migrostan 1 günde getiriyorlar genelde şok 60 dakikada kapıda

Devamlı Migrosdan ton balığı alıyorum, fiyatları 2'ye katlanmış. eski fiyatına sahip 1 tane ürün yok. Eskiden 2 al 1 ödede normal fiyatlardan verirdi. bu fiyatlar yalan.
78TL olan kalite tonlayı 152TL'ye koymuş. ürün zaten 78TL.

Devamlı Migrosdan ton balığı alıyorum, fiyatları 2'ye katlanmış. eski fiyatına sahip 1 tane ürün yok. Eskiden 2 al 1 ödede normal fiyatlardan verirdi. bu fiyatlar yalan.
Daha uygun bulduğunuz linkleri eklerseniz herkes yararlansın.

78TL olan kalite tonlayı 152TL'ye koymuş. ürün zaten 78TL.
Bende bunu diyom zaten hepsi aynısını yapıyor sadece migros direkt kampanya demiş fdskfjsajfa

Daha uygun bulduğunuz linkleri eklerseniz herkes yararlansın.
Birader okuma anlama sıkıntın mı var? Normalde fiyatları 78TL fiyatı 152TL yapmış diyorum. ne linki ne paylaşması? Sen kıt mısın?
Fiyatta 2 al 1 öde falan yok, ürünü 2 katı fiyata satıyor. 2 gün sonra kampanya bittiğinde 78TL olan gerçek fiyatını görürsün.

Birader okuma anlama sıkıntın mı var? Normalde fiyatları 78TL fiyatı 152TL yapmış diyorum. ne linki ne paylaşması? Sen kıt mısın?
Fiyatta 2 al 1 öde falan yok, ürünü 2 katı fiyata satıyor. 2 gün sonra kampanya bittiğinde 78TL olan gerçek fiyatını görürsün.
Ben senin biraderin değilim, bunu önce o kıt kafana kendin sok öncelikle.

152₺ dediğin ürün, 2 adet alım fiyatı.
1 adedi 76₺’ye geliyor. 152₺’den sattığı falan yok.

Sana insanca, daha ucuzunu bulursan paylaş herkes faydalansın dedim. Kıt, mıt neyin tatavasını yapıyorsun hala ???

Ekler

• IMG_4899.jpeg
    IMG_4899.jpeg
    71.5 KB · Hit: 28
Birçoğunu sepete 2 adet ekleyince ödeme adımında 1 adete düşürüyor stok yok diyor. Zaten fiyatlar yukarı çekilmiş.

1744626809321.png

indirim nasıl yapıyorsunuz bu migros hep kazıklıyor beni arkadaş. 370 TL Ton balık aldım. geçen 5000 TL alışveriş yaptım.

Bahsettiğiniz Şubat ayından kalma “biten” kampanya.

Mevcut kampanya 2 al 1 öde 151,95₺
2x150 gr 75,97₺ geliyor.

Yok sana laf anlatılmaz dostum. Sen alma, sana satmıyorum agshe
dün bimden aldım bu paraya fiyatı 2ye katlayıp 2.al 1 öde yapmıslar bir cok üründe yapıyor zaten bunu

Birçoğunu sepete 2 adet ekleyince ödeme adımında 1 adete düşürüyor stok yok diyor. Zaten fiyatlar yukarı çekilmiş.

Alıntıyı görüntüle
Stok bitmiştir 1 saat oldu olmadı aldım ben max 6 adete izin veriyodu. 6 tane bundan 6 tane kalite ton balığı aldım. Ayrıca bidmde 72 küsürden satıldığı zamanlar oldu ama o her zaman için mi öyle (diğer arkadaşlar tartışmış ondan sormak istedim)

Geri