IPad iCloudu açık unuttum

Reaksiyon skoru
168
Merhaba arkadaşlar, dün iPad 2 cihazımı sattım ancak iCloud hesabımı açık unuttum, iPadi sıfırlamadan verdim. Cihazın içinde kişisel bilgim fotoğraf, açık uygulama hesabı vs yoktu. Hemen telefondan icloud hesabına girip iPad 2’yi silip şifreyi değiştirip tüm aygıtlarda çıkış yap seçeneğini seçtim. Bunun haricinde ekstra yapmam gereken bir şey var mı, cihaz sıfırlandığı zaman iCloud şifresi istemeyecek değil mi?

Hesap çıkış yapıldığı için istemez,eğer şifre değiştirip diğer cihazlardan çıkış yapmasaydiniz sürekli şifre isterdi

Hesap çıkış yapıldığı için istemez,eğer şifre değiştirip diğer cihazlardan çıkış yapmasaydiniz sürekli şifre isterdi
Peki bu hesabım için bir güvenlik sorunu oluşturur mu, yapılması gereken farklı bir şey benim aklıma gelmeyen var mıdır?

Uygunsuz Dil
Hadi sen avelsin unuttun. Karşı taraf niye unuttu? Ne saçma bi durum bu

Hadi sen avelsin unuttun. Karşı taraf niye unuttu? Ne saçma bi durum bu
Avel mavel ne biçim konuşuyosun olm?

Cihaz uzun zamandır yatan bir cihaz, sıfırlayıp içine birkaç uygulama yükleyip o şekilde bırakmıştım. Arada bir internete girip video izlemek, bir şeyler araştırmak için kenarda tuttuğum cihaz birinin işine yarasın diye de cüzi bir miktardan verdim, kendim iPad A16 kullanıyorum zaten. Dün epey yorgundum dalgınlığıma geldi cihazı vermeden sıfırlamayı unuttum, elbette yapılmaması gereken bir hata içinde özel bilgilerim, fotoğraflarım da olabilirdi ama yapmış bulundum işte. Bir nevi cihazın çalındığını düşün.

Sormak istediğim, bu yaptıklarım haricinde ekstra yapmam gereken, risk teşkil eden bir durum var mı onu soruyorum. Parolayı sıfırladım ve tüm oturumları tüm cihazlarım için kapattım, aygıtı da hesaptan sildim ki adam iCloud şifresine cihazı sıfırlarsa takılmasın.

Cihaza direkt yüklü foto video vs yoksa bence bir sıkıntı olmaz bulut servisleri için şifre sorarma kısmına düştüşmüş zaten

Cihaza direkt yüklü foto video vs yoksa bence bir sıkıntı olmaz bulut servisleri için şifre sorarma kısmına düştüşmüş zaten

Hiçbir şey yok cihazda, adamla sabah konuşup bilgi verdim kendisi tüm ayarları sıfırladığını söyledi doğruysa sıkıntı yok, yalansa da zaten çalınacak pek fazla bir şey yok olabilecek tüm hesaplarımın şifresini değiştirdim.

icloud açık kaldıysa bi zaman sonra ipad sürekli şifre ister şifreyi söylemezsen kendisi şifreyi kırdırmak zorunda kalır

icloud açık kaldıysa bi zaman sonra ipad sürekli şifre ister şifreyi söylemezsen kendisi şifreyi kırdırmak zorunda kalır
O konuda sorun olacağını düşünmüyorum çünkü aygıtı iCloud hesabımdan sildim bu durumu farkettiğim anda, hatta şifremi de değiştirdim dediğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,341
Üyeler
186,872
Son üye
Ercleihda
Geri