Kaspersky açılmıyor. (hacklendim mi)

Reaksiyon skoru
22
5 aydır kaspersky kullanıyordum. bilgisayarı açtığımda windows güvenlik de sorun olduğunu gördüm. kasperskyı yönetici olarak da açamadım. kapatmaya çalıştığımda da eyleme izin verilmiyor dedi. hacklendim mi anlamadım?
1745252265449.png

başlatılıyor da kaldı ve alttaki windows x işareti gösteriyor.
1745252298590.png

burda da kasperskyı aç diyince açılmıyor
1745252333356.png

burda gene açılmıyor ve alttaki 34 sn de kaldı değişmiyor bi 5dk falan oldu.
1745252372741.png

böyle kaldı
Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

kaspereskyi sil malwarebytes indir tam tarama yap virüs çıkmadıysa malwarebytesi silip kaspereskyi geri yükle

wallpaper engine dan wallpaper indirdim
onun dışında hatırlamıyorum baya oldu bişiler indireli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaspereskyi sil malwarebytes indir tam tarama yap virüs çıkmadıysa malwarebytesi silip kaspereskyi geri yükle
deneyim hocam teşekkür ederim

internetten ne indirdin peki
operadan en son evrak belgeleri indirmiştim ama bunun da bir şey yapcağını zannetmiyorum

1745252860280.png

böyle kaldı devam etmiyor.

5 aydır kaspersky kullanıyordum. bilgisayarı açtığımda windows güvenlik de sorun olduğunu gördüm. kasperskyı yönetici olarak da açamadım. kapatmaya çalıştığımda da eyleme izin verilmiyor dedi. hacklendim mi anlamadım?
Alıntıyı görüntüle
başlatılıyor da kaldı ve alttaki windows x işareti gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
burda da kasperskyı aç diyince açılmıyor
Alıntıyı görüntüle
burda gene açılmıyor ve alttaki 34 sn de kaldı değişmiyor bi 5dk falan oldu.
Alıntıyı görüntüle
böyle kaldı
Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
böyle bir sorun yaşıyorsan windows güvenliğin hatası çok takmamak lazım ama sen bilmediğin yerden herşeyi indiriyorsan viriüs bulaşmış olabilir ben bir şey yapmadan windows nortonu engelledı virüs olarak algıladı bunun gibi bişey yaşıyor olabilirsin bu windowsun hatasıdır

böyle bir sorun yaşıyorsan windows güvenliğin hatası çok takmamak lazım ama sen bilmediğin yerden herşeyi indiriyorsan viriüs bulaşmış olabilir ben bir şey yapmadan windows nortonu engelledı virüs olarak algıladı bunun gibi bişey yaşıyor olabilirsin bu windowsun hatasıdır
internetten bayadır bir şeyler indirmiyordum. windows hatasını mıdır onu bilmiyorum ama şuan kasperskya karşı hiçbir şey yapamıyorum. ne kapatabiliyorum ne açabiliyorum ne denetim masasından silebiliyorum.

onun dışında hatırlamıyorum baya oldu bişiler indireli

deneyim hocam teşekkür ederim

operadan en son evrak belgeleri indirmiştim ama bunun da bir şey yapcağını zannetmiyorum

Alıntıyı görüntüle
böyle kaldı devam etmiyor.
beklemen lazım knk uzun sürüyor zaten

beklemen lazım knk uzun sürüyor zaten
10 dakikaya silinmezse problem

Son düzenleme:
Bende de boyle olmustu kasperskynin kendi sitesindeki kaldirma araciyla sildim kasperskyi malwarebytes indirdim bi tehdit bulamadi

Geri