goodbyedpi yı duydum fakat kullanmadım hocam vanguard vesayre sorun çıkartmaz değil mi?dns varsayılan yapın ve goodbyedpiturkey kullanın
hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım yalnızca kasperkys kullanıyorsanız virüs olarak alıgayabilir o kadargoodbyedpi yı duydum fakat kullanmadım hocam vanguard vesayre sorun çıkartmaz değil mi?
Sıkıntı çıkartmaz dc kapandığından beri kullanıyorum hala ban vs yemedim lolde oynuyorumgoodbyedpi yı duydum fakat kullanmadım hocam vanguard vesayre sorun çıkartmaz değil mi?
False Positive gözükür tahminimcehiç öyle bir sorunla karşılaşmadım yalnızca kasperkys kullanıyorsanız virüs olarak alıgayabilir o kadar
Sıkıntı çıkartmaz dc kapandığından beri kullanıyorum hala ban vs yemedim lolde oynuyorum
False Positive gözükür tahminimce
Norton kullanıyorumhiç öyle bir sorunla karşılaşmadım yalnızca kasperkys kullanıyorsanız virüs olarak alıgayabilir o kadar
Dns türk telekomda çalışmıyorHocam eğer türk telekom kullanıyorsanız dns çalışmıyor vodafone ve turkcellden pek emin değilim ama aynı olay onlarda da vardı sanırsam
Kablonet kullanıyorumHocam eğer türk telekom kullanıyorsanız dns çalışmıyor vodafone ve turkcellden pek emin değilim ama aynı olay onlarda da vardı sanırsam
Tr mi yükleyeyim normal mi hocam bide hep açıp uğraşmak istemiyorum.Dns türk telekomda çalışmıyor
GoodbyeDpi Tr versiyonu çalışıyor ancak onun bilgisini veriyim.
tr yükle tr sürümü çıktıktan sonra tr sürümü indirdim ben.Kablonet kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tr mi yükleyeyim normal mi hocam bide hep açıp uğraşmak istemiyorum.
Hocam kurdum fakat çalışmıyor.tr yükle tr sürümü çıktıktan sonra tr sürümü indirdim ben.
Bilgisayarı kapat aç yaptın mı ayrıca Recep BALTAŞŞ'ın bununla ilgili videosu var ordan daha detaylı bakabilirsin.Hocam kurdum fakat çalışmıyor.
Ordan buldumda kapat aç yaptım fakat çalışmadı.Bilgisayarı kapat aç yaptın mı ayrıca Recep BALTAŞŞ'ın bununla ilgili videosu var ordan daha detaylı bakabilirsin.