Hadi ya, sen herhalde organik ağaç kabuğu çiğniyorsun, dondurma bize fazla kimyasal gelir!soğuk kimyasal yemek isteyenler için güzel kampanya
Uygulama üzerinde sipariş verirken sepette devam ederseniz kart seçme kısmının altında puanım yazıyor oradan kullanabilirsiniz.Geçen 2 öde 1i money hediye kampanyasından alışveriş yaptım. 95 money iade geldi. Şimdi bu parayı kullanamıyorum. Kullanamadığım şeyi iade etse ne etmese ne? Bunu nasıl çözeceğim
Aç aynı markanın ingiltere ve türkiyedeki içeriğine bak. şu saçma sapan şeyleri yemeyin çocuklarınıza hiç yedirmeyin.Hadi ya, sen herhalde organik ağaç kabuğu çiğniyorsun, dondurma bize fazla kimyasal gelir!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulama üzerinde sipariş verirken sepette devam ederseniz kart seçme kısmının altında puanım yazıyor oradan kullanabilirsiniz.
Anladım hocam siz sanırım tamamen organik ve kaliteli üretim şeyler tüketiyorsunuz? Böyle dediğinize göre.Aç aynı markanın ingiltere ve türkiyedeki içeriğine bak. şu saçma sapan şeyleri yemeyin çocuklarınıza hiç yedirmeyin.
YaptımHadi ya, sen herhalde organik ağaç kabuğu çiğniyorsun, dondurma bize fazla kimyasal gelir!
Uygulama üzerinde sipariş verirken sepette devam ederseniz kart seçme kısmının altında puanım yazıyor oradan kullanabilirsiniz.
mümkün olduğunca içeriği rezil ürünleri tüketmiyorum. size de tavsiye ederim.Anladım hocam siz sanırım tamamen organik ve kaliteli üretim şeyler tüketiyorsunuz? Böyle dediğinize göre.
Aynı ürünü avrupada satamazlar ama az indirince böyle sıraya girersiniz işte.Afiyet olsun hocam organik ve kimyasal gıdacılar gelmeden göm![]()
Birde fotoğrafı bulup atmış yahu hocam gerçekten dikkat ettiğiniz gıdalar da en rezil kalitelerde üretiliyor Almanya da yaşayıp büyümüş biri olarak söylüyorum Türkiye de ne yersen ye aynı attığın görselde de tüm kaliteli ürünler yurtdışında gönderiliyor o yüzden fazla kasma ayda 1-2 kere yense bir şey olmaz merak etme , hayatta başarılar.
Laf kalabalığııı yapma git pankart aç çok meraklıysan dostum hadi.Aynı ürünü avrupada satamazlar ama az indirince böyle sıraya girersiniz işte.
Almanyadan gelip ampüle basıyonuz biz napakBirde fotoğrafı bulup atmış yahu hocam gerçekten dikkat ettiğiniz gıdalar da en rezil kalitelerde üretiliyor Almanya da yaşayıp büyümüş biri olarak söylüyorum Türkiye de ne yersen ye aynı attığın görselde de tüm kaliteli ürünler yurtdışında gönderiliyor o yüzden fazla kasma ayda 1-2 kere yense bir şey olmaz merak etme , hayatta başarılar.
Laf kalabalığııı yapma git pankart aç çok meraklıysan dostum hadi.
Her indirim konusunu bekliyormuş gibi birde yorum atıyorlar reaksiyon almak için bıkmadıınız mı be bilader.