❌İndirim Bitti! Migros Hemen Algida 300e150

Zeytinyağını kendi bahçemden sıktırıyorum. Plastik kap kullanmıyorum. Tahta kaşık kullajmıyorum. Doğrama tahtam paslanmaz çelik. Silikon yemeğe geçmez kullanmıyorum ama yine de büyük sıkmışsın. Pişirme kağıdı kullanmıyorum aldıklarımda ağartılmamış oluyor. Çok bilmeyin lütfen, ben kendi sağlığım için elimden geleni yapıyorum. Size batması anlamsız.
Aynen inandım (y)

Hiçbir zaman tamamen sağlıklı yaşam demedim, dondurma yemek okuma analiz etme becerine büyük etki etmiş anlaşılan, ilk mesajımda olabildiğince az zararla atlatmaktan bahsettim.
Seninde okuma ve anlamanda sıkıntı var sanırsam belki disleksi olabilirsin? Dondurma yiyerekte en az zararla atlatabilirsin diyorum onun öyle ahım şahım bir zararı olmayacak sana her gün 3 öğün yemediğin müddetçe.

Seninde okuma ve anlamanda sıkıntı var sanırsam belki disleksi olabilirsin? Dondurma yiyerekte en az zararla atlatabilirsin diyorum onun öyle ahım şahım bir zararı olmayacak sana her gün 3 öğün yemediğin müddetçe.
Yok ihtiyar ben margarin, işlenmiş şeker ve guda boyası tüketmek istemiyorum. Mutanta benzerim sonra

Bağırtma kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendinizden daha iyi yaşayan birini görünce bu tavırın anlamsızlığı..
Etrafımda benden daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm onlarca kişi var zaten ama hiçbirisi senin kadar saçma sapan argümanlar sunup hayatımı mükemmel yaşıyorum triplerine girmiyor, her gün karşılaştığı ve mecburen markete girip ''sağlıklı yaşam'' adı altında aldıkları ürünlerde ne olduklarını iyi biliyor.

Bitkisel yağlı sütlü buz

Etrafımda benden daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm onlarca kişi var zaten ama hiçbirisi senin kadar saçma sapan argümanlar sunup hayatımı mükemmel yaşıyorum triplerine girmiyor, her gün karşılaştığı ve mecburen markete girip ''sağlıklı yaşam'' adı altında aldıkları ürünlerde ne olduklarını iyi biliyor.
Ben mükemmel demedim kendime, senden daha iyi olduğumdan bahsettim. Her lafımı yanlış organla analiz ediyorsunuz.

Ben mükemmel demedim kendime, senden daha iyi olduğumdan bahsettim. Her lafımı yanlış organla analiz ediyorsunuz.
Benden daha iyi olduğunu yazdığım cümlelerden mi anladın yoksa kan tahlili alıp beden analizimi mi yaptın? 😁
Galiba kullandığın organın pek çalışmıyor olabilir.

Geri