❌İndirim Bitti! Migros Hemen Algida 300e150

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
Bu güne özel.

110248-web_banner-deed31.jpg

Geçen 2 öde 1i money hediye kampanyasından alışveriş yaptım. 95 money iade geldi. Şimdi bu parayı kullanamıyorum. Kullanamadığım şeyi iade etse ne etmese ne? Bunu nasıl çözeceğim

soğuk kimyasal yemek isteyenler için güzel kampanya
Hadi ya, sen herhalde organik ağaç kabuğu çiğniyorsun, dondurma bize fazla kimyasal gelir!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen 2 öde 1i money hediye kampanyasından alışveriş yaptım. 95 money iade geldi. Şimdi bu parayı kullanamıyorum. Kullanamadığım şeyi iade etse ne etmese ne? Bunu nasıl çözeceğim
Uygulama üzerinde sipariş verirken sepette devam ederseniz kart seçme kısmının altında puanım yazıyor oradan kullanabilirsiniz.

Hadi ya, sen herhalde organik ağaç kabuğu çiğniyorsun, dondurma bize fazla kimyasal gelir!

Uygulama üzerinde sipariş verirken sepette devam ederseniz kart seçme kısmının altında puanım yazıyor oradan kullanabilirsiniz.
Aç aynı markanın ingiltere ve türkiyedeki içeriğine bak. şu saçma sapan şeyleri yemeyin çocuklarınıza hiç yedirmeyin.

Aç aynı markanın ingiltere ve türkiyedeki içeriğine bak. şu saçma sapan şeyleri yemeyin çocuklarınıza hiç yedirmeyin.
Anladım hocam siz sanırım tamamen organik ve kaliteli üretim şeyler tüketiyorsunuz? Böyle dediğinize göre.

Yaptım (y)

2 adet cartedor bitter beyaz isviçre çikolatası 850 ml 125 tl ye geldi.

mümkün olduğunca içeriği rezil ürünleri tüketmiyorum. size de tavsiye ederim.

Alıntıyı görüntüle
Birde fotoğrafı bulup atmış yahu hocam gerçekten dikkat ettiğiniz gıdalar da en rezil kalitelerde üretiliyor Almanya da yaşayıp büyümüş biri olarak söylüyorum Türkiye de ne yersen ye aynı attığın görselde de tüm kaliteli ürünler yurtdışında gönderiliyor o yüzden fazla kasma ayda 1-2 kere yense bir şey olmaz merak etme , hayatta başarılar.

Aynı ürünü avrupada satamazlar ama az indirince böyle sıraya girersiniz işte.
Laf kalabalığııı yapma git pankart aç çok meraklıysan dostum hadi.

Her indirim konusunu bekliyormuş gibi birde yorum atıyorlar reaksiyon almak için bıkmadıınız mı be bilader.

Birde fotoğrafı bulup atmış yahu hocam gerçekten dikkat ettiğiniz gıdalar da en rezil kalitelerde üretiliyor Almanya da yaşayıp büyümüş biri olarak söylüyorum Türkiye de ne yersen ye aynı attığın görselde de tüm kaliteli ürünler yurtdışında gönderiliyor o yüzden fazla kasma ayda 1-2 kere yense bir şey olmaz merak etme , hayatta başarılar.

Laf kalabalığııı yapma git pankart aç çok meraklıysan dostum hadi.

Her indirim konusunu bekliyormuş gibi birde yorum atıyorlar reaksiyon almak için bıkmadıınız mı be bilader.
Almanyadan gelip ampüle basıyonuz biz napak

daha az önce aldık 400'e 200 diye elli şey ekledik ya :(

neyse yemeye devam xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,363
Üyeler
187,499
Son üye
ersinkorunakli