Yardım Ekran kartı update önerisi lazım

3070 Tİ alamazsın o zaman maalesef 2fanlı bir ekran kartı lazım sana , rx6700xt pulse bakabilirsin.
düz 3070 in 3 fanlı modelleri 300mm yi aşıyormu? yoksa benim kasaya hiç 3 fanlı olmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GPU WORLD TÜRKİYE grubun adı modları var evet ölücü veya dolandırıcı olursa belirleyip ifşa ediyorlar.
bu gruba bakayımmı alış satış işleri nasıl oluyor kargo vs bilginiz varmı modları satıyorsa bakayım olmazsa

düz 3070 in 3 fanlı modelleri 300mm yi aşıyormu? yoksa benim kasaya hiç 3 fanlı olmazmı

bu gruba bakayımmı alış satış işleri nasıl oluyor kargo vs bilginiz varmı modları satıyorsa bakayım olmazsa
hocam 3070 Tİ nin bazı modelleri sığabilir ona göre bakmak lazım.

kargo işi vb nasıl oluyor bilmiyorum fakat güvenli ticaret için uygulamalar oluyor idi sanırım o kullanılıyor.

hocam 3070 Tİ nin bazı modelleri sığabilir ona göre bakmak lazım.
çok uğraştırdım kusura bakmayın ama onlar hangi modeller bilgilendirebilirmisinz? çok pahalıya kaçarsa zaten almam 10k civarı olması bana yeterli hiç olmadı 3070 ya da 3060 ti bakarım

palit : gaming pro
gigabyte : eagle
gainward : phoenix
evga : xc3
şu modeller sığıyor.
tamı tamına 300mm olanlar var ama riske gerek yok onları yazmadım.

palit : gaming pro
gigabyte : eagle
gainward : phoenix
evga : xc3
şu modeller sığıyor.
tamı tamına 300mm olanlar var ama riske gerek yok onları yazmadım.
içlerinden hangisi daha kaliteli ve performanslı? birde bunlar 10k yı geçiyormu 2. elde

içlerinden hangisi daha kaliteli ve performanslı? birde bunlar 10k yı geçiyormu 2. elde
gigabyte eagle en kötüsü araarında , palit gaming pro fena değil , evga bildiğimiz üzere iyi , gainward da fena değil
elinden geldikçe eagle almayın diğer üçünde uçurum yok.
11-12k bulursun gruplarda 10k ya bile bulursun.

gigabyte eagle en kötüsü araarında , palit gaming pro fena değil , evga bildiğimiz üzere iyi , gainward da fena değil
elinden geldikçe eagle almayın diğer üçünde uçurum yok.
11-12k bulursun gruplarda 10k ya bile bulursun.
3070 tarafında öneriniz varmıdır? birde bunlar hep 8gb mı yetersiz kalır sanki bazı oyunlarda falan

3070 tarafında öneriniz varmıdır? birde bunlar hep 8gb mı yetersiz kalır sanki bazı oyunlarda falan
3070 Tİ nin 8gb olması rezillik , hocam vallahi nvidia zorunlu değilse 2. elde 6700xt veya 6800xt daha hoş olur.

3070 Tİ nin 8gb olması rezillik , hocam vallahi nvidia zorunlu değilse 2. elde 6700xt veya 6800xt daha hoş olur.
hocam önceki mesajları okuduysanız yazdım aslında cidden çok alasım yok amd ekran kartını biraz fazla ön yargım var

hocam önceki mesajları okuduysanız yazdım aslında cidden çok alasım yok amd ekran kartını biraz fazla ön yargım var
5000 serisi için ön yargın olmasını anlarım zaten o bozuk bir seri :D ama 6000/7000 ve 9000 serisinde hiç bir problem yok 5 yıldan uzu süre amd kullandım 2020 nin sonlarından beridir 1 kere driver sorunu yaşamadım rx6600 , rx580 ve şu an rx7800xt kullanıyorum.

5000 serisi için ön yargın olmasını anlarım zaten o bozuk bir seri :D ama 6000/7000 ve 9000 serisinde hiç bir problem yok 5 yıldan uzu süre amd kullandım 2020 nin sonlarından beridir 1 kere driver sorunu yaşamadım rx6600 , rx580 ve şu an rx7800xt kullanıyorum.
hatta şöyle diyeyim nvidianın driverleri şu an bozuk iken amd nin stabil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri