Yardım Ekran kartı update önerisi lazım

5000 serisi için ön yargın olmasını anlarım zaten o bozuk bir seri :D ama 6000/7000 ve 9000 serisinde hiç bir problem yok 5 yıldan uzu süre amd kullandım 2020 nin sonlarından beridir 1 kere driver sorunu yaşamadım rx6600 , rx580 ve şu an rx7800xt kullanıyorum.
valla doürudur hocam bilemiyorum ya amd çok bonkör vram tarafında falan ben anlamıyorum bu işi ama nvidia alsam gece yatağa yattığımda rahat uyurum yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta şöyle diyeyim nvidianın driverleri şu an bozuk iken amd nin stabil.
nvidia app olduktan sonra biraz bozdu evet

Temiz düzgün kullanılmış yorulmamış 3070 3060ti alabilirsin yada güncel olsun dersen 4060 olabilir 10k yı 12k ya falan çıkabilirsen 4060ti 16gb bulmaya çalış
4060ti 16gb 12k ya bulunuyomu ya

valla doürudur hocam bilemiyorum ya amd çok bonkör vram tarafında falan ben anlamıyorum bu işi ama nvidia alsam gece yatağa yattığımda rahat uyurum yani

nvidia app olduktan sonra biraz bozdu evet
nvidi app geç adamların kaç güncellemedir bir tane stabil driveri yok herkes farklı bir sorun çıkıyor önceki drivere gitsen başka sorun ona gitsen başka sorun , :D yani amd hem fiyat açısından hem driver konusunda şu an daha garanti , kafanı yastığa rahat koyacağını sanıyorsan olmaz haberin olsun :D
nvidia kötülemiyorum ama hem 5000 serisinin fiyatı hem de bu driver problemleri hem de 5060 Tİ nin 8gb olması yüzünden bir tık nefretim artı.

nvidi app geç adamların kaç güncellemedir bir tane stabil driveri yok herkes farklı bir sorun çıkıyor önceki drivere gitsen başka sorun ona gitsen başka sorun , :D yani amd hem fiyat açısından hem driver konusunda şu an daha garanti , kafanı yastığa rahat koyacağını sanıyorsan olmaz haberin olsun :D
nvidia kötülemiyorum ama hem 5000 serisinin fiyatı hem de bu driver problemleri hem de 5060 Tİ nin 8gb olması yüzünden bir tık nefretim artı.
bu coil whone muhabbeti amd de çok oluyordu geçti dediler ama görüyorum hala arada sorun yaşayanları

Temiz düzgün kullanılmış yorulmamış 3070 3060ti alabilirsin yada güncel olsun dersen 4060 olabilir 10k yı 12k ya falan çıkabilirsen 4060ti 16gb bulmaya çalış
@jombo 4060ti 16gb nasıldır sizce

bu coil whone muhabbeti amd de çok oluyordu geçti dediler ama görüyorum hala arada sorun yaşayanları
coil whine nin amd veya nvidia ile ilgisi yok tamamen fabrikasyon hatası diyebiliriz kartın bobinlerinden gelen ses kartı üreten markadan markaya değişir
mesela asus dual de cw siz kart yok iken , tuf ve prime serisinde çok az.

coil whine nin amd veya nvidia ile ilgisi yok tamamen fabrikasyon hatası diyebiliriz kartın bobinlerinden gelen ses kartı üreten markadan markaya değişir
mesela asus dual de cw siz kart yok iken , tuf ve prime serisinde çok az.
anladım hocam teşekkürler

@jombo 4060ti 16gb nasıldır sizce
2. elde güzel bir fiyata koparabiliyorsan alınır diğer türlü saf gücü kötü bir kart.

anladım hocam teşekkürler
rica ederim ne demek :peepokalp:

siz amd tarafında 10k ya hangi ekran kartları alınır hangi marka model alınır onlarıda söylerseniz belki bakarım bi alma düşüncem olur en azından fikir edinirim

2. elde güzel bir fiyata koparabiliyorsan alınır diğer türlü saf gücü kötü bir kart.
3070 ile aynı performansa sahip gibi ama 4060ti daha düşük tüketim yapıyor

siz amd tarafında 10k ya hangi ekran kartları alınır hangi marka model alınır onlarıda söylerseniz belki bakarım bi alma düşüncem olur en azından fikir edinirim

3070 ile aynı performansa sahip gibi ama 4060ti daha düşük tüketim yapıyor
3070 daha iyidir fakat işte hem vram hem de teknoloji farkı var ufaktan
11-12k ya 6800xt bulabilirsin
düz rx6800 9k dan bulabilirsin.

3070 daha iyidir fakat işte hem vram hem de teknoloji farkı var ufaktan
11-12k ya 6800xt bulabilirsin
düz rx6800 9k dan bulabilirsin.
bunların dengi nvidia tarafında hangi kartlar oluyor

bunların dengi nvidia tarafında hangi kartlar oluyor
rx 6800 = 3080
rx 6800xt = 3080 ti
6800xt ile 3080 ti olayı biraz karışık bazı oyunlarda 3080 ti daha iyi iken bazı oyunlarda 6800xt iyi o yüzden eşit demek yanlış olmaz.

rx 6800 = 3080
rx 6800xt = 3080 ti
benim işlemci hem 3070 3070ti ve bu 6800 serisine yetermi hocam darboğaz yapma durumu ne olur tam olarak %12 13 gösteriyor 3070 için

benim işlemci hem 3070 3070ti ve bu 6800 serisine yetermi hocam darboğaz yapma durumu ne olur tam olarak %12 13 gösteriyor 3070 için
2k da kullanıyorsan yeter hocam 1080p kullanacaksan 3070 , 6700xt gibi sınırları aşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,649
Üyeler
184,958
Son üye
0din
Geri