Ayetullah331
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
pc den bakin birde modeminiz ne hocamTürk Telekom fiber var geçen gün 500mbps olanı babam 1000mbps e yükseltmiş 500mbps varken 300 alıyorduk şimdi 1000mbps ama speed testte çok çok düşük görünüyor
ethernet ile bağlanmayı deneyinTürk Telekom fiber var geçen gün 500mbps olanı babam 1000mbps e yükseltmiş 500mbps varken 300 alıyorduk şimdi 1000mbps ama speed testte çok çok düşük görünüyor
Müşteri hizmetlerini aradınızmı?Türk Telekom fiber var geçen gün 500mbps olanı babam 1000mbps e yükseltmiş 500mbps varken 300 alıyorduk şimdi 1000mbps ama speed testte çok çok düşük görünüyor
Yav telefondan 100 bile alamıyorum ne ethernet kablosuethernet kablosuyla test alır mısın hocam bir de
Hayır. Son bir kaç gündür böyleMüşteri hizmetlerini aradınızmı?
Ethernet ile daha net sonuç alırsınızYav telefondan 100 bile alamıyorum ne ethernet kablosu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır. Son bir kaç gündür böyle
Onu akıl edemiyor işte problem ordaEthernet ile daha net sonuç alırsınız
Ağlamak?Modemini kapatıp açtın mı
Telefonun wifi6 destekliyor mu
Buraya internetim çekmiyor diye ağlamak yerine müşteri hizmetlerini arayıp sorguladın mı
Onu akıl edemiyor işte problem orda![]()
Yani biz burdan max ne yapabiliriz ki zatenModemini kapatıp açtın mı
Buraya internetim çekmiyor diye ağlamak yerine müşteri hizmetlerini arayıp sorguladın mı
Zeki kardeşim ne wifi 6 sı cahil cüella seni. Telefon 500mbps paket varken 300 sabit veriyordu diyorum direk ağlama falan yazıyorsun bu ne sevimsiz hayvanlıkModemini kapatıp açtın mı
Modemin yanında test yap kaç veriyor?Türk Telekom fiber var geçen gün 500mbps olanı babam 1000mbps e yükseltmiş 500mbps varken 300 alıyorduk şimdi 1000mbps ama speed testte çok çok düşük görünüyor