Neler Yeni

S22 cihazım durup dururken kapanıp boot loop'a girdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Ünver
Cihazım Instagram'da iken kapanarak boot Loop'a girdi çok sayıda kez bunu yaptı. Bazen cihaz kilit ekranına geliyor ancak 1-2 saniye sonra yine kapanıyor. Bir çözüm öneriniz var mı? Odin kullanarak Home. CSC yüklemesi ile kurtarabilir miyim ya da Smart Switch'in acil durum kurtarması ile kurtarma yaparsam sıfırlama olur mu? Cihazımı sıfırlamak istemiyorum kesinlikle.
Ses açma ya da kısma ile güç tuşu yaparak Recovery'e girmeyi denedim ancak olmuyor aynı şekilde safe Mode'u da açamadım.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Cihazım Instagram'da iken kapanarak boot Loop'a girdi çok sayıda kez bunu yaptı. Bazen cihaz kilit ekranına geliyor ancak 1-2 saniye sonra yine kapanıyor. Bir çözüm öneriniz var mı? Odin kullanarak Home. CSC yüklemesi ile kurtarabilir miyim ya da Smart Switch'in acil durum kurtarması ile kurtarma yaparsam sıfırlama olur mu? Cihazımı sıfırlamak istemiyorum kesinlikle.
Ses açma ya da kısma ile güç tuşu yaparak Recovery'e girmeyi denedim ancak olmuyor aynı şekilde safe Mode'u da açamadım.
3. Parti veya şüpheli bir yazılım varmı

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
hiçbir şey yok her şey yerinde ve güvenliydi instagram da iken birden gitti ve hala açılmıyor aynısı
Garantisi varmı hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisi varmı hala
Eğer devam ediyorsa garantiye yolla aksi bir durumda kendin deneyip düzeltemessen garantiyi iptal ederler (yaşadım)

hiçbir şey yok her şey yerinde ve güvenliydi instagram da iken birden gitti ve hala açılmıyor aynısı
Android dosyaları bozulunca bunlar oluyor sadece sürekli açılmaya mı çalışıyor yoksa başka uyarılar (kernel panic upload mode veya no command gibi uyarılar) geldimi hiç

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Ünver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi varmı hala

Eğer devam ediyorsa garantiye yolla aksi bir durumda kendin deneyip düzeltemessen garantiyi iptal ederler (yaşadım)

Android dosyaları bozulunca bunlar oluyor sadece sürekli açılmaya mı çalışıyor yoksa başka uyarılar (kernel panic upload mode veya no command gibi uyarılar) geldimi hiç
garantim yok. telefon 3-4 yıllık sayılır hataları görüntülemek için bir uygulama önerir misin odinden home.csc kurulumu yapsam veriler silinmeden alınmış olur mu ?

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
garantim yok. telefon 3-4 yıllık sayılır hataları görüntülemek için bir uygulama önerir misin odinden home.csc kurulumu yapsam veriler silinmeden alınmış olur mu ?
Bootloop a girdiği için telefon sadece açılmaya çalışır başka bir komut çalıştırmaz çünkü açılamıyor android dosyalarında hatalar var pek mümkün değil nadir bir durum bu bootloop olayını çok bilmiyorum ama bilgisi olan bir telefoncuya götür bence üstteki dediğim hataları gördün mü hiç ekranda

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bir tanıdığımın başına gelmişti aynı sorun, telefoncu verileri silmeden açmıştı kolayca. Telefoncuya sor. Şarjda iken ses kısma ya ve güç tuşuna basmak dışında çözüm gelmiyor aklıma. Samsugun standart problemleri .2 tane samsung cihazın çöp oldu bu planlı eskitme yüzünden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Ünver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu buzluğa koyarak soğuttum ve açıldı ancak yine de belli süre sonra kapanıyordu, çok uzun soğutma sonrası açtım ve smart switch ile 42gb'lık veriyi yedekledim. Yedekleme bitince interneti açtım tam o sırada yine loop'a başladı. Ya lehimlerle ilgili bir sorun var ya da yazılımda sorun kaynaklı cihaz kendini kapatıyor tam olarak anlamadım. Kendi içinden formatlasam sizce yazılımsal sorun çözülür mü ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,837
Üyeler
172,743
Son üye
Brktnc
Top Bottom