THERMALRİGHT SOĞUTUCU NASIL TAKILIR

fuurqn

80+
Reaksiyon skoru
19
Bu parçayı bir türlü takamadım nasıl yerleştirmem lazım soğutucuyu düzgün yerleştirmismiyim

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Hit: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 39
hocam tırtıklı kısımı cpu fana göre uyuyordu onu oraya taktım rgb kısmını da anakartta o sokete benzer yer şurasıydı oraya taktım diğer görselde ise fan ram e çok yakındı yükselttim bu kadar bir yukseklık farkı oldu yanlış mı yaptım

Ekler

• IMG_3409.jpeg
    IMG_3409.jpeg
    2.5 MB · Hit: 19
  • IMG_3408.jpeg
    IMG_3408.jpeg
    1.6 MB · Hit: 21
hocam tırtıklı kısımı cpu fana göre uyuyordu onu oraya taktım rgb kısmını da anakartta o sokete benzer yer şurasıydı oraya taktım diğer görselde ise fan ram e çok yakındı yükselttim bu kadar bir yukseklık farkı oldu yanlış mı yaptım
Fanı kaldırabilirsin zaten biraz ramlere temas etmemesi için bir sorun olmaz

yok o farkın olması normal matx anakartlarda rame denk geliyor orası bende peerless assassin i aynı şekilde hafif kalkık kullanıyorum sıkıntı yok

doğru montaj minnak anakartlarda ön fan yukarda duruyor rgb bağlantısınıda doğru yapmış gibisin

Geri