Megane 2 alınır mı? Ya da muadili bir araç

Era periyodik dışında sanayi yolunu unutturur . Megane 2 ile uğraşılmaz .
Erayı tamamen konfor yönünden tercih etmiyoruz. Bakımlı bir megane 2 nin varsa ufak tefek sorunları yaptırıp 10-15 sene kullanmayı düşünüyorum. Hatta ileride ekonomik durumum iyi olursa aracı satmam 2. Araba alırsam

Punto Evo al üzmez. Hem tasarımı hem yol tutuşuyla iyidir. Dolu paket bulursan çoğu özellik var.

Hocam konfor ve dayanıklılık önceliklerim ve butcemde max 400k temiz araba denk gelir 430k ya pazarlık falan yapilir borç harç alınır ama gerçekten cebimdeki 1 tl dahil bütçe bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçede zaten bana alınabilir gelen 2 araç var bir megane 2 bir linea. Tasarım olarak bana megane 2 daha hoş geliyor. Hayatımda hiç megane 2 ye binmedim bu arada bindiysemde hatırlamıyorum. Lineaya baya bindim uzun yolda gittim ama bir türlü içime sinmiyor megane 2 nin boş paketini almayacam privilege olanı almayı düşünüyorum
Megane 2 İyi Diyen Çok Görmedim Şanşımanları Kronik Diyorlar Dikkat Et

Focus 2 benzinli tercih edilebilir

Naptın hocam? Aldın mı? Ne aldın? Tecrübelerini bekliyorum.
Temmuzda alıcam inşallah. Kararımı megane 2 1.5 privilege olarak verdim. Bu hafta ehliyete yaziliyorum önce onu halletmek lazım. Tabi aracı bulmakta kolay değil 6 ileri 250k km yi geçmemiş arıyorum 5 ileri olan modellerde çoğu kullanıcı 6. Vitesi eksikliğinden şikayetçi.

Geri