Flash99 Kampanyası Hakkında Bilgilendirme:
Herkese tekrar selamlar,
Temu nun uygulamaya koyduğunu belirttiği(!) Flash99 kampanyası hakkında detay içerik bilgilendirmesini maddeler halinde aşağıya sıralıyorum. Fakat sonunda yazmam gereken şeyi başta yazarak sizi okuma zahmetinden de kurtarayım

Bulaşmayın çünkü geçerli ve güvenilir değil - sonuç alamazsınız çünkü sadece adı var kendisi uygulamada yok..
1- İlgili kampanyanın test süreçlerini ve uygulanabilirlik sonuçlarını, içlerinde yazılımcı, kodcu ve bilgisayar mühendislerimizin de arasında olduğu ve benim de dahil olduğum 11 kişiyle dün 15.00 sularında start alarak başlattık.
2- Dün 11 user kampanya ön tanımına uygun olarak ön koşul satın almayı yaptı ve 26 Nisan 2025 saat 11.30 daki ücretsiz ürün konseptine dönük beklemeye geçti.
3- 1000 mbps internet hızı ve minimum ping değerlemesiyle adı geçen tarih ve saatte kampanya gereksinimi için harekete geçildi.
4- Tüm user ların bunca uzmanlık, teknik altyapı bilgi birikimi ve müdahalelerine karşın bugün saat 11.30 un ilk saniyesi itibariyle tercih edilmek istenen tüm ürünlerin görüntülemesinde "Stok Tükendi" uyarısı ile karşılaşıldı.
5- Temu kampanya database ile veri ağlarına, bağımsız etkileşimlerle, teknik ekiplerimizce bir takım girişimlerle kampanyanın realliğine dönük check süreçleri işlendi... (Net yazamıyorum anlarsınız...)
6- Bir önceki maddeden alınan sonuca göre database de böyle bir kampanya parametrelerinin kodlanılmadığı sadece ara yüz tasarımında kampanyanın adıl olarak görüntülendiği, kullanılan veri işleme motorlarımız sayesinde adı geçen tarih ve saat itibariyle anlık olarak tespit edildi ve çıktı raporları oluşturuldu.
Ezcümle arkadaşlar, kampanyanın sadece adı var ama uygulamada kendisi yok..
Olmayan bir kampanyaya bulaşmayın
Temu nun sözüm ona var olduğunu dile getirdiği kampanyanın ilan ettiği ss lerini de ekliyorum.
Halen şansını deneme niyetinde olan varsa, gidin Milli Piyango şans oyunlarına yönelin, emin olun orada şansınız daha fazla olacaktır.