TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

3. Linkteki araç güzel duruyor, onu alacağım büyük ihtimalle. Teşekkür ederim hocam.

Flash99 Kampanyası Hakkında Bilgilendirme:
Herkese tekrar selamlar,
Temu nun uygulamaya koyduğunu belirttiği(!) Flash99 kampanyası hakkında detay içerik bilgilendirmesini maddeler halinde aşağıya sıralıyorum. Fakat sonunda yazmam gereken şeyi başta yazarak sizi okuma zahmetinden de kurtarayım:) Bulaşmayın çünkü geçerli ve güvenilir değil - sonuç alamazsınız çünkü sadece adı var kendisi uygulamada yok..

1- İlgili kampanyanın test süreçlerini ve uygulanabilirlik sonuçlarını, içlerinde yazılımcı, kodcu ve bilgisayar mühendislerimizin de arasında olduğu ve benim de dahil olduğum 11 kişiyle dün 15.00 sularında start alarak başlattık.
2- Dün 11 user kampanya ön tanımına uygun olarak ön koşul satın almayı yaptı ve 26 Nisan 2025 saat 11.30 daki ücretsiz ürün konseptine dönük beklemeye geçti.
3- 1000 mbps internet hızı ve minimum ping değerlemesiyle adı geçen tarih ve saatte kampanya gereksinimi için harekete geçildi.
4- Tüm user ların bunca uzmanlık, teknik altyapı bilgi birikimi ve müdahalelerine karşın bugün saat 11.30 un ilk saniyesi itibariyle tercih edilmek istenen tüm ürünlerin görüntülemesinde "Stok Tükendi" uyarısı ile karşılaşıldı.
5- Temu kampanya database ile veri ağlarına, bağımsız etkileşimlerle, teknik ekiplerimizce bir takım girişimlerle kampanyanın realliğine dönük check süreçleri işlendi... (Net yazamıyorum anlarsınız...)
6- Bir önceki maddeden alınan sonuca göre database de böyle bir kampanya parametrelerinin kodlanılmadığı sadece ara yüz tasarımında kampanyanın adıl olarak görüntülendiği, kullanılan veri işleme motorlarımız sayesinde adı geçen tarih ve saat itibariyle anlık olarak tespit edildi ve çıktı raporları oluşturuldu.

Ezcümle arkadaşlar, kampanyanın sadece adı var ama uygulamada kendisi yok..
Olmayan bir kampanyaya bulaşmayın :)

Temu nun sözüm ona var olduğunu dile getirdiği kampanyanın ilan ettiği ss lerini de ekliyorum.
Halen şansını deneme niyetinde olan varsa, gidin Milli Piyango şans oyunlarına yönelin, emin olun orada şansınız daha fazla olacaktır. :D
Bende yazmaya geliyodum sen yazmışsın bendede aynı olay oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En aktif kullandığım ana hesabıma 101 kez wincredit ardından yolun sonu göründü anlaşılan :D
Dün akşam 1000 TL kredi vermesi sonrası wincredit de ne çıkacak tahminler tarzında yazmıştım belki hatırlarsanız..
Dün hem iş hem de burdaki sohbet yoğunluğumdan yeni wincredit e bakmamıştım ve az önce wincredit yapayım dedim karşımdaki manzara ahanda ekteki gibi oldu.. Anlayacağınız Temu sonunda bana da yeter gari dedi :D
Denenmiş söylenmiş veya en absürt mantıksız yolları bile her kombinasyonda denedim sonuç koca bir sıfır :)
Ana hesabım sizlere ömür ruhuna el fatiha :D
Artık arşivde tozlu raflardaki yerini alacak antika müze eseri hesabı...
Fakat ilginçtir diğer 4 hesabımda 50 ye 1000 wincredit olacan hızıyla devam ediyor, sıra ikinci aktif hesabı hacamat etmeye geldi..
Herkese iyi hafta sonları:)
Bana niye gelmiyoooooooooooo

en üstteki aylardır sepetımde beni al diye yalvarıyor artık :)

Flash99 Kampanyası Hakkında Bilgilendirme:
Herkese tekrar selamlar,
Temu nun uygulamaya koyduğunu belirttiği(!) Flash99 kampanyası hakkında detay içerik bilgilendirmesini maddeler halinde aşağıya sıralıyorum. Fakat sonunda yazmam gereken şeyi başta yazarak sizi okuma zahmetinden de kurtarayım:) Bulaşmayın çünkü geçerli ve güvenilir değil - sonuç alamazsınız çünkü sadece adı var kendisi uygulamada yok..

1- İlgili kampanyanın test süreçlerini ve uygulanabilirlik sonuçlarını, içlerinde yazılımcı, kodcu ve bilgisayar mühendislerimizin de arasında olduğu ve benim de dahil olduğum 11 kişiyle dün 15.00 sularında start alarak başlattık.
2- Dün 11 user kampanya ön tanımına uygun olarak ön koşul satın almayı yaptı ve 26 Nisan 2025 saat 11.30 daki ücretsiz ürün konseptine dönük beklemeye geçti.
3- 1000 mbps internet hızı ve minimum ping değerlemesiyle adı geçen tarih ve saatte kampanya gereksinimi için harekete geçildi.
4- Tüm user ların bunca uzmanlık, teknik altyapı bilgi birikimi ve müdahalelerine karşın bugün saat 11.30 un ilk saniyesi itibariyle tercih edilmek istenen tüm ürünlerin görüntülemesinde "Stok Tükendi" uyarısı ile karşılaşıldı.
5- Temu kampanya database ile veri ağlarına, bağımsız etkileşimlerle, teknik ekiplerimizce bir takım girişimlerle kampanyanın realliğine dönük check süreçleri işlendi... (Net yazamıyorum anlarsınız...)
6- Bir önceki maddeden alınan sonuca göre database de böyle bir kampanya parametrelerinin kodlanılmadığı sadece ara yüz tasarımında kampanyanın adıl olarak görüntülendiği, kullanılan veri işleme motorlarımız sayesinde adı geçen tarih ve saat itibariyle anlık olarak tespit edildi ve çıktı raporları oluşturuldu.

Ezcümle arkadaşlar, kampanyanın sadece adı var ama uygulamada kendisi yok..
Olmayan bir kampanyaya bulaşmayın :)

Temu nun sözüm ona var olduğunu dile getirdiği kampanyanın ilan ettiği ss lerini de ekliyorum.
Halen şansını deneme niyetinde olan varsa, gidin Milli Piyango şans oyunlarına yönelin, emin olun orada şansınız daha fazla olacaktır. :D
Dün akşam kampanyaya katılıyordum ki kuralları okuduğumda bir kapış kapış olacağını gördüm. Ayrıca kapış kapış için stok çok az görünüyordu. Ne olacağını tahmin edip uzaklaştım. Ancak sizin ki gibi ana hesabıma wincredit gelmiyor 2 haftadır. 3-4 gün aralıklarla giriş yapıyorum ama gelmiyor davet. Yan hesaba geçtim mecbur.

Benim hesaplarda çark tam gaz devam. Dün çok istediğim bir ürün denk geldi. Çarkta bulamayınca normal aldım. 1 hesabın kredisini harcamış oldum :D
1745660137246.png

gördüğüm iyi oldu yeğenimin doğum günü yaklaşıyordu ne alsam diyordum

carka nasıl getıremedın hocam ya :)
link atarmısın
Gelmiyor çarka. Bunun sarı olanı var oda gelmiyor. Geçen hafta gelmişti almadım bu hafta gelmiyor. Mesela resim olarak sarısı geliyor ama tıklayınca kırmızı arabaya dönüyor.

Gelmiyor çarka. Bunun sarı olanı var oda gelmiyor. Geçen hafta gelmişti almadım bu hafta gelmiyor. Mesela resim olarak sarısı geliyor ama tıklayınca kırmızı arabaya dönüyor.

wp taktığını denedinmi hiç

wp taktığını denedinmi hiç
Aynen. Bu ürünün dandiğini gösteriyor sürekli. Öyle dandikleri gösteriyorsa bu ürünü hiç göstermeyecek demektir. Bir çok üründe böyle oldu. 1-2 hafta sonra bu ürünü hiç aramazken eminim çarkta karşıma çıkacak. İhtiyacım olmadığı zaman karşıma çıkartmaya başlayacak.

@valhalla hocam barkod yazıcı önerin varmıdır illa temudan olmasına gerek yok kargo barkodu çıkartmak için lazım

Duvar panelleri geldi fakat neyle yapistirsam bilemedim cift taraflı bant tutmaz bunu silikon bant yapsam nasil olur acaba tutarmi emin değilim

Duvar panelleri geldi fakat neyle yapistirsam bilemedim cift taraflı bant tutmaz bunu silikon bant yapsam nasil olur acaba tutarmi emin değilim
Silikon bant ile ben kocaman puzzleleri duvara monteledim. Kullanabilirsin. Tekrar sökmek istersen duvarım boyasını söker yalnız.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,882
Üyeler
186,405
Son üye
erdoganarmut
Geri