Yardım Valorant hesap satın almak

Genc0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
126
Merhaba beta zamanından kalma valorant hesabım vardı skinlerle doluydu bir gün internet kafeye gittim ve ondan sonraki gün hesap kalıcı ban yedi ticket attığımda ise banı kaldırmadılar ve ben yeni hesap açıp oynamak istemiyorum kimse istemez itemsatıştan onaylı kişilerden hesap alsam sıkıntı çıkar mı etrafta sonradan ticket atıp hesabı geri alıyorlar muhabbeti dönüyor ama itemsatışta tc kimlik numaralı olumlu yorumları olan satıcıdan hesap alırsak sıkıntı çıkar mı diye sorduğumda para iadesi yapılır yapılmaz ise şuralara gider vb şeyler söylendi sizce itemsatıştan hesap almalı mıyım?

Merhaba beta zamanından kalma valorant hesabım vardı skinlerle doluydu bir gün internet kafeye gittim ve ondan sonraki gün hesap kalıcı ban yedi ticket attığımda ise banı kaldırmadılar ve ben yeni hesap açıp oynamak istemiyorum kimse istemez itemsatıştan onaylı kişilerden hesap alsam sıkıntı çıkar mı etrafta sonradan ticket atıp hesabı geri alıyorlar muhabbeti dönüyor ama itemsatışta tc kimlik numaralı olumlu yorumları olan satıcıdan hesap alırsak sıkıntı çıkar mı diye sorduğumda para iadesi yapılır yapılmaz ise şuralara gider vb şeyler söylendi sizce itemsatıştan hesap almalı mıyım?
hocam itemsatışdan alırsın ve geri çekerlerse anca mahkemeye vermen geekli onun dışı itemsatışdan adamın bilgilerini alamazsın bence hiç bulaşma

item satış vb sitelerden kesinlikle mailli hesap almanı tavsiye etmem bu site daha güvenilir o açıdan https://www.gamermarkt.com/
hesap çekilirse hemen ilgileniyorlar ve dava ile onlar kendileri uğraşıyor

ben de hesabımı satmayı düşünüyorum bu aralar item satışa bakınıyordum fiyatlar nasıl diye ilgilenirseniz

haksız yere ban yediyse niye hala oynuyorsun kusura bakma hayatın oynuyor gibi, durma hala ticket yazmaya devam et

Geçmiş olsun gamermarkt harici bir site önermem

İtem satıştan hiç alan oldumu Tc kimlik kayıtlı satıcı güvenli olmazmı yani herhangi bir durum olduğunda desteğe yazdığımda satıcıyla konuşulup para iadesi yapılabilceği söyleniyor ama satıcı kabul etmez ise mahkemeye gideceği söyleniyor.

paranı çöpe atmak istemiyorsan itemden alma satıcı olarak yazıyorum bunu ama şansına bağlı sıkıntı da çıkmayabilir

En iyisi gamermarkt diyorsunuz yani davayı falan kendileri açması iyi bir şey daha güvenilir geliyor

Hocam hesap alcaksan ilk mail devretmeli hesap al maili de devral bide mailde ilk mail olduğuna dair mesaj olsun o şekil oldu bir sıkıntı çıkmaz hesabı geri çekmek istediği zaman bile. obur turlu onaylı satıcı olsa bile her türlü hesabın gitme ihtimali çok yüksek ben gametasida 3 tane hesap sattım 2 kere de arkadaşa almıştım 1 sini 2 sene sonra geri çektiler zaman aşımı falan olduktan sonra site de ugrasmiyor o yüzden iyi de para verirsin fakat ilk mailli hesap almak senin yararına olur

en iyisi gamermarkt bende kendi hesabımı satacaktım fakat arkadaşım yüzünden satış kısıtlamam var. o hesabını satıp geri çekti sanırım, bende onun kartından vp satın almıştım bağlantılı olduğumuz için direkt kısıtladılar. güvenilir problem olmaz. istersen kendi hesabımı da satabilirim özelden konuşuruz düşünürsen.

bu arada ben de satıyorum hesabımı bi yere satışa koymadım ama buradan konuşmak yasak ilgilenirsen özele gelebilirsin

Geri