Neler Yeni

Çözüldü✓ 50K ya Uzay Montaj 7800XT li sistem önerisi

Suanki masam 100cm, Ikea Alex olması lazım sanırım ismi 200cm bir masa alirsam televizyonuda baglayabilirim PC ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valofren bunu yazmış bunu buldum
1080p mi kullanıcaksınız 7800xt nin hakkı 2k yalnız

Suanki masam 100cm, Ikea Alex olması lazım sanırım ismi 200cm bir masa alirsam televizyonuda baglayabilirim PC ye

Valofren bunu yazmış bunu buldum
1080p sanırım bu

1080p mi kullanıcaksınız 7800xt nin hakkı 2k yalnız
Valla 2k 144hz 6k ya varsa oda olur

1080p sanırım bu

Şunları buldum MSI olan iyi mi acaba 27" buyuk digerinden

1080p sanırım bu

Şunları buldum MSI olan iyi mi acaba 27" buyuk digerinden
8.500 e var olur mu hocam

çıkmıyor 53 bin gibi fiyatı oluyor 5070 daha f/p gibi şuan

bitfenix ceto premium

sistemi toparladıktan 1 sene sonra alabilirsiniz direksiyon setini acelesi yok gibi
Kusura bakma tekrar soruyorum ama bu soyledigin kasa tipinde baska kasa var mi ayni fiyat bandinda oluxak bide gold daha iyi oluyo dimi bronza gore

Hocam kasa olarak kendim bakicagim biraz da nerede hangi özellikte bakmam lazım sade bişey ariyorum
ne tür kasa arıyorsunuz akvaryum tarzı ise bitfenix ceto premium alabilirsiniz öbür türlü bütçeyi fazla aşıyor

Hocam kasa olarak kendim bakicagim biraz da nerede hangi özellikte bakmam lazım sade bişey ariyorum
https://www.hepsiburada.com/gm-game...CV00007HNTCJ?magaza=Siber Bilişim Elektronik& bu olur mu mesela camli

ne tür kasa arıyorsunuz akvaryum tarzı ise bitfenix ceto premium alabilirsiniz öbür türlü bütçeyi fazla aşıyor
Aynen hocam bu çok güzel sade

https://www.hepsiburada.com/gm-game-master-game-master-gm-xw-6-fanli-tus-kontrollu-rgb-m-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00007HNTCJ?magaza=Siber Bilişim Elektronik& bu olur mu mesela camli

Aynen hocam bu çok güzel sade

attığımı tercih edebilirsiniz

Hocam anlamadım hangisini ilk attiginiz siyah olani mi

Son olarak fp için 5060ti 5070 7800xt den hangisini alalım ekran 2k 1 MS 27" 180hz sectik
hocam en başta attığım sistem vardı onu alabilrsin sadece kasa olarak dediğim bitfenix ceto premium

hocam en başta attığım sistem vardı onu alabilrsin sadece kasa olarak dediğim bitfenix ceto premium
Hocam 7800xt ile 5060ti aynı nerdeyse, güç tüketimini 2 kat 7800 un. 5070 de +10 +15 FPS önde ikisindende ve güç tüketimi amd ile aynı bu sorun olur mu 250 watt çekiyor 2k ultra ayarlarda da 60 FPS civarı hikayeli oyunlarda, 5900 TL fark var 5070 ile 7800xt arasında 15 FPS için iyi mi hocam hangisini almalıyım
IMG_20250426_223121.jpg

Son düzenleme:
Hocam 7800xt ile 5060ti aynı nerdeyse, güç tüketimini 2 kat 7800 un. 5070 de +10 +15 FPS önde ikisindende ve güç tüketimi amd ile aynı bu sorun olur mu 250 watt çekiyor 2k ultra ayarlarda da 60 FPS civarı hikayeli oyunlarda, 5900 TL fark var 5070 ile 7800xt arasında 15 FPS için iyi mi hocam hangisini almalıyım
5070 tabikide hocam size attığım sistem gayet iyi değiştirmenize gerek yok

Geri