Vatan'dan aldığım bilgisayarda WiFi anteni yok

Jssa Jssc

80+
Reaksiyon skoru
20
Vatan bilgisayardan toplama bilgisayar aldım. 1.5 aydır kullanıyordum ve bluetooth kulaklık sürekli kopma yaşıyordu kasanın dibinde olmama rağmen. Bugün bir bakayım bu anakartta ne sorun olmuş olabilir diye. kutu açılım videosunda anten gördüm hiç fark etmemiştim. bana verilen kasada ve kutularda bu anten çıkmadı. vatanı aradım ve aradık bulamadık dediler. Bu durumda bu sorunu nasıl çözeceğim?

ANAKART: MSI B850 Gaming Plus Wifi

Vatan bilgisayardan toplama bilgisayar aldım. 1.5 aydır kullanıyordum ve bluetooth kulaklık sürekli kopma yaşıyordu kasanın dibinde olmama rağmen. Bugün bir bakayım bu anakartta ne sorun olmuş olabilir diye. kutu açılım videosunda anten gördüm hiç fark etmemiştim. bana verilen kasada ve kutularda bu anten çıkmadı. vatanı aradım ve aradık bulamadık dediler. Bu durumda bu sorunu nasıl çözeceğim?

ANAKART: MSI B850 Gaming Plus Wifi
montaj yapanlar yemiştir mk..

Bir yerlerde unuttuklarını falan düşünüyorum umarım dediğiniz gibi bir durum yoktur. Bu iş nasıl çözülebilir? kendi sitelerinde şöyle yazıyor:
  1. Ürününüzün eksik, hasarlı veya ambalajının bozuk çıkması durumunda kargo görevlisine tutanak tutturarak siparişi teslim almadan geri gönderiniz.
Ben oturup kuryeyle birlikte kasayı mı açacağım? saatlerce oturup kontrol mü edeceğiz, saçmalık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,767
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri