Epik41
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Bu fiyata daha inmez ihtiyacı olan kaçırmasın. ben 1 tane çektim. İstediğim ayakkabıydı zaten isteyen alsın derim.
Dunyanin en rahatsiz ayakkabisi en fazla ne olabilir diye denemek icin bile alinmazBu fiyata daha inmez ihtiyacı olan kaçırmasın. ben 1 tane çektim. İstediğim ayakkabıydı zaten isteyen alsın derim.
Alıntıyı görüntüle
ben boyle ayakabılar yerine nike gortetex alıyorum az daha verip hem her havada giyiyorsun hemde havaya gore ayakkabı degiştirmene gerek kalmıyorBu fiyata daha inmez ihtiyacı olan kaçırmasın. ben 1 tane çektim. İstediğim ayakkabıydı zaten isteyen alsın derim.
Alıntıyı görüntüle
Olabilir tercih meselesi lakin ben seviyorum. Rahatsızlık duyan olursa Tabanlık alarak sorunu çözebilir ki, ben tüm ayakkabılarda yapıyorum bu durumu.Dunyanin en rahatsiz ayakkabisi en fazla ne olabilir diye denemek icin bile alinmaz
Al gör o zaman ne diyeyimOlabilir tercih meselesi lakin ben seviyorum. Rahatsızlık duyan olursa Tabanlık alarak sorunu çözebilir ki, ben tüm ayakkabılarda yapıyorum bu durumu.
Aldım bileSiz boşa kürek çekin. Fikrinize saygı duymuyorum. Kullandığım ayakkabıyı bana kötülemeyin!
![]()
omay gatt tamam dostum artık gidebilirsin benceAldım bileSiz boşa kürek çekin. Fikrinize saygı duymuyorum. Kullandığım ayakkabıyı bana kötülemeyin!
![]()
Ts prno ffffAldım bileSiz boşa kürek çekin. Fikrinize saygı duymuyorum. Kullandığım ayakkabıyı bana kötülemeyin!
![]()
Offff ne havalisin konu acip fikrimize saygi duymuyorsun hawli sey seniAldım bileSiz boşa kürek çekin. Fikrinize saygı duymuyorum. Kullandığım ayakkabıyı bana kötülemeyin!
![]()