Sizce İşi Bırakayım Mı?

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,226
Arkadaşlar merhaba yaşım 16, ben okulu açıktan okuyup dershaneye gidiyorum harçlık olsun diye işe girdim haftada 3 gün çalışıyorum sabah 8.30 da başlayıp akşam 19.30 da bitiyor bazen 8 ı buluyor normal günlük 450 lira veriyor ama müşteri bana bugün 100 lira bahşiş attı bugün ilk günüm, oturmama müsade vermiyorlar iş olmasa bile iş yapmamı istiyolar yok şurayı sil felan 11 saat çalışıyorum bütün işi küçük olduğundan bana yüklediler sizce çıkayım mı

KONU GÜNCELLENDİ SON MESAJA BAKIN.

Son düzenleme:
hocam ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum fakat genelde hangi işi yaparsanız yapın çömeze ayak işlerini her zaman itelerler ücrete zam isteyin vermezlerse çıkın

sen yaptığın işle sorumlusun diğer işler seni bağlamaz tazminat davası aç fazlasıyla paranı al. sigorta olayın varmı bilmiyorum

sen yaptığın işle sorumlusun diğer işler seni bağlamaz tazminat davası aç fazlasıyla paranı al. sigorta olayın varmı bilmiyorum
16 yasinda cocuk ne sigortasi ne sikayeti?

Arkadaşlar merhaba yaşım 16, ben okulu açıktan okuyup dershaneye gidiyorum harçlık olsun diye işe girdim haftada 3 gün çalışıyorum sabah 8.30 da başlayıp akşam 19.30 da bitiyor bazen 8 ı buluyor normal günlük 450 lira veriyor ama müşteri bana bugün 100 lira bahşiş attı bugün ilk günüm, oturmama müsade vermiyorlar iş olmasa bile iş yapmamı istiyolar yok şurayı sil felan 11 saat çalışıyorum bütün işi küçük olduğundan bana yüklediler sizce çıkayım mı
Hocam iş hayatı bu fakat burası sanki seni kullanıyormuş gibime geldi eğer haftada 3 gün bu olay senin için zor geliyorsa bırak.

Son düzenleme:
Yok ya onunla uğraşmak istemiyorum, bırakıcam kendimi kullandırmıcam 2 kuruş için.

her yaşta sigorta yapılır. aile izni ile girdiyse bilinir ve yapılır. sadece şikayetci olur o zaman. harçlık için girdim böyle böyle davranıyorlar diye
18 altı yapılmaz yapılırsa eğitim ile ilişkin kesiliyor anca meslek liselerinde okul yaparsa olmuyor

Bırak Knk Seni Kullanıyorlar
Aynı Olay Başıma Geldi 1 Hafta Gittim Bıraktım Büyük İhtimalle Garsonluk Yapıyorsun Ben Garsonluk Yapıyordum Müşteri Olmayınca Mutfakta Bir Şeyler Keserdim Sonra Bizim Suriyeli Garson Çocuk 3 Tur Badana Yaptı Dedim Bunlar Bizi Kullanıyor Bıraktım Hem Parası Azdı Günlük 200 Tl Falandı

Geri