Pc topladım 3 kabloyu nereye takacağımı bulamadım

Muffasa

80+
Reaksiyon skoru
14
pc topladım yeni kurulumunu yapıyorum falak bazı kabloların yerini bulamadım,
bu videoyu izliyorum bazı kablolar yok videoda GDV kablosu gibi asus prime b650 m-r anakartım. yardımcı olur musunuz görseldeki 3 kabloyu bağlayacak yer bulamadım 3 pinli arada 1 pin boşluk olanı 5wluk yere bağladım , recep baltaş videoda 12v a takın diyordu fakat anakartta 12v yok

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-04-30 saat 18.32.36_59129254.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-30 saat 18.32.36_59129254.jpg
    325.3 KB · Hit: 32
  • WhatsApp Görsel 2025-04-30 saat 18.32.37_115e5662.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-30 saat 18.32.37_115e5662.jpg
    608 KB · Hit: 32
pc topladım yeni kurulumunu yapıyorum falak bazı kabloların yerini bulamadım,
bu videoyu izliyorum bazı kablolar yok videoda GDV kablosu gibi asus prime b650 m-r anakartım. yardımcı olur musunuz görseldeki 3 kabloyu bağlayacak yer bulamadım 3 pinli arada 1 pin boşluk olanı 5wluk yere bağladım , recep baltaş videoda 12v a takın diyordu fakat anakartta 12v yok
kral biri argb 3 giricek yeri olan diğerleri kasa fanları

birisi ARGB zaten. diğerleri fana

anakartın altında kalan beyaz yere taktım onu , gdv boşta kaldı , ama sata yazan fan kablosunu takacak yer bulamadım ne yapmalıyım kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fana olan nasıl olacak kral aydınlatabilir misin
kral psudan sata kablosu çıkar ona takıcan uzunu diğerini fandan çıkan kabloya

anakartın altında kalan beyaz yere taktım onu , gdv boşta kaldı , ama sata yazan fan kablosunu takacak yer bulamadım ne yapmalıyım kral

fana olan nasıl olacak kral aydınlatabilir misin
fan ile birleştirecen işte

fan ile birleştirecen işte
hangisini kral ilk kez pc topluyorum basitleştirebilir misin

öteki kabloları nasıl yapacağım 3 pinli olanı anakarttaki 5vlu yere taktım ama öbürüne yer bulamadım hala

öteki kabloları nasıl yapacağım 3 pinli olanı anakarttaki 5vlu yere taktım ama öbürüne yer bulamadım hala
en sol alttaki cha fan 2 kısmına mı acaba

en sol alttaki cha fan 2 kısmına mı acaba
bak şimdi anakarta sadece 3 girişliyi takıcan ztn ona uygun yer varsa 1 tane vardır anakart nedir

anakart prime b 650m-r yer var taktım sol alt kısımdaki beyaz yere oku 5v olan yere denk getirdim ama o kabloya bağlı 3 pinli boşluksuz bir kablo vardı o boşta kaldı
bak şimdi anakarta sadece 3 girişliyi takıcan ztn ona uygun yer varsa 1 tane vardır anakart nedir

fan'dan pin çıkıyor ya hani onu bağlayacaksın işte, 3 pinlik zaten
içinde 4 pin dolu 4 pin boş olan kabloyu nereye takacağım , onudamı psudan çıkan bir kabloya?

Geri