Erdem Oğuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Bu kadar puanı nasıl kasıyorsunuz.Hesaba giriş yapılmadığı için ban riski yok. Birini uzaktan banlatmam mümkün değil ama keşke mümkün olsa tehditle daha fazla para kazanırdık![]()
Bu kadar puanı nasıl kasıyorsunuz.Hesaba giriş yapılmadığı için ban riski yok. Birini uzaktan banlatmam mümkün değil ama keşke mümkün olsa tehditle daha fazla para kazanırdık![]()
buradaki husus farklı bir hesaptan gelen ödüller, kendi hesabımda aldığım bir oyun sonrası puanları harcamıştım fakat oyun beklediğim gibi değildi iade ettim puanlar ve satın aldığım vitrin öğeleri iade alınmıştı ama yüksek ihtimal farklı bir hesaptanda gönderilse iade edildiği takdirde öğelerde geri alınırhocam yeni hesap açmaktansa kendime alırım sonucta sıkıntısı olmuyorsa geri iade gibi sonu.ta aynı şey olucak ve kendi hesabıma ekstra bir 60 daha yatırmam gerekicen yani mainde deneyecem
Ödüller 14 gün içinde iade edilebilir ödülleri gönderen kişi hesap şifresi değiştirirse ya da hesabı kilitlenirse bu mümkün. Fakat 14 günden sonra bu mümkün değil puanlar yatırıldıktan sonra iade edilemez. Çoğu satıcıda silinen ödüller olursa tekrar gönderir birkaç TL için İtemsatış hesaplarını riske atmazlar.buradaki husus farklı bir hesaptan gelen ödüller, kendi hesabımda aldığım bir oyun sonrası puanları harcamıştım fakat oyun beklediğim gibi değildi iade ettim puanlar ve satın aldığım vitrin öğeleri iade alınmıştı ama yüksek ihtimal farklı bir hesaptanda gönderilse iade edildiği takdirde öğelerde geri alınır
BURO adli saticinin kendi discord sunucusunda daha uyguna bulunabiliyor reklam olarak sayilmasin kendimde alisveris yapiyorum.Kendi yeri derken hocam bu satıcının kendi sitesi varsa nasıl bulurum ekstra olarak item satış daha güvenli olmaz mı
discord linki varsa özelden güzel olur hocamBURO adli saticinin kendi discord sunucusunda daha uyguna bulunabiliyor reklam olarak sayilmasin kendimde alisveris yapiyorum.
sunucusundayim fakat davet linki olusturamiyorum itemsatis uzerinden yazarsan yardimci olur buyuk ihtimallediscord linki varsa özelden güzel olur hocam