İtem satış gibi yerlerden steam puanı almak mantıklımı?

Oyun almak gerekiyor sanırım
Evet hocam 1 dolar 100 puan falan ediyodu galiba ve 100 puan hiç işe yaramıyor 60 tl ye 10k puan mükemmel aslında hele benim gibi steamde eski değilseniz ve profiliniz güzel değilse

tavsiye etmem steam kurallarına aykırı, bugün ban yemezsin iki gün sonra ban yiyeceğin tutar bende almayı düşünüyordum fakat kaç yıllık hesabımı ban riskine atmak istemedim.

İtem satıştan steam puanı alınır mı? zamanında bir arkadaşım 5k almış iyi diyor ama bilemiyorum 60-70 tl bişey 10k puan alınır mı profilimi özelleştirmemde çok işime yararmı 10k puan yasalmıdır ayrıca sıkıntı çıkarırmı bi anda birçok award gelmesi hesaba
bunlar steam mağazasından oyun satın alıp karşılığında aldığı puanı sizin profile ödül olarak verse zaten ilan sayfasında 14gün sonra puana dönüşecek diyor parayı aktardıktan sonra aldığı oyunu iade etse puanlar geri alınmıyor mu? günde 10 kişi bu ilanı alsa 100k puanı bunlar nasıl kazanıyor ki? bana şaibeli geldi

tavsiye etmem steam kurallarına aykırı, bugün ban yemezsin iki gün sonra ban yiyeceğin tutar bende almayı düşünüyordum fakat kaç yıllık hesabımı ban riskine atmak istemedim.
çoğu yerde steam ödülü olarak atıldığı için ban sebebi olmadığını gördüm daha öncesinde bir arkadaşımda aldım satıcın sağlamsa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum dedi
bunlar steam mağazasından oyun satın alıp karşılığında aldığı puanı sizin profile ödül olarak verse zaten ilan sayfasında 14gün sonra puana dönüşecek diyor parayı aktardıktan sonra aldığı oyunu iade etse puanlar geri alınmıyor mu? günde 10 kişi bu ilanı alsa 100k puanı bunlar nasıl kazanıyor ki? bana şaibeli geldi
aldığı oyundan gelen puanlar iade ediliyor ama attığı awardlar iade ediliyor mu bilmiyorum

alıp denemeyi düşünüyorum birkaç gün içinde haftaya hafta içi falan yada kötü bir deneyim yaşarsam paylaşırım herkese teşekkür ederim

çoğu yerde steam ödülü olarak atıldığı için ban sebebi olmadığını gördüm daha öncesinde bir arkadaşımda aldım satıcın sağlamsa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum dedi

aldığı oyundan gelen puanlar iade ediliyor ama attığı awardlar iade ediliyor mu bilmiyorum
yok direkt yasak dostum zaten ödül dışında başka hesaba puan aktarmanın kaç yolu var ki, ayrıca koskoca steam adam akıllı ilgi olmayan yorum inceleme vs. birşeye ödül geldiğinde puan alışverişi olup olmadığını anlar zaten.

awardlar da iade ediliyor ama bu insanların bu puanları nasıl farmladığını düşünürsek bana kalırsa yeni bir steam hesabı açıp deneyin ayrıca ban sebebi diyen arkadaşlara aldırış etmeyin. steam bunu kovalamaz. bu mantıkla düşünürsek, hiç haz etmediğim birini banlatmak için 80tl ödeyebilirim. onun adına alırım puanları o hesaba aktartırım herifi banlatırım. böyle bir mantık olamaz. neye göre ban sebebi diyorsunuz ki. ancak satın aldığınız kişi sizi ve kendini ifşa edecek ki steamin banlamak için bir kanıtı, belgesi olsun.

awardlar da iade ediliyor ama bu insanların bu puanları nasıl farmladığını düşünürsek bana kalırsa yeni bir steam hesabı açıp deneyin ayrıca ban sebebi diyen arkadaşlara aldırış etmeyin. steam bunu kovalamaz. bu mantıkla düşünürsek, hiç haz etmediğim birini banlatmak için 80tl ödeyebilirim. onun adına alırım puanları o hesaba aktartırım herifi banlatırım. böyle bir mantık olamaz. neye göre ban sebebi diyorsunuz ki. ancak satın aldığınız kişi sizi ve kendini ifşa edecek ki steamin banlamak için bir kanıtı, belgesi olsun.
Zeki adamın hali başka oluyor

Bu banlanma mevzusunda zaten adam kendi ayağına sıkması lazım, oralardan almak mantıklı olabilir.

hocam yeni hesap açmaktansa kendime alırım sonucta sıkıntısı olmuyorsa geri iade gibi sonu.ta aynı şey olucak ve kendi hesabıma ekstra bir 60 daha yatırmam gerekicen yani mainde deneyecem

O sitede Steam Puanı kategorisinde en uzun süredir satış yapan kişi benim sorularınız varsa yardımcı olurum.

O sitede Steam Puanı kategorisinde en uzun süredir satış yapan kişi benim sorularınız varsa yardımcı olurum.
valla baya soru sordum aslında ban riski falan varmı hocam ayrıca özelden linkiniz varsa atın sizinkine bakayım

valla baya soru sordum aslında ban riski falan varmı hocam ayrıca özelden linkiniz varsa atın sizinkine bakayım
Hesaba giriş yapılmadığı için ban riski yok. Birini uzaktan banlatmam mümkün değil ama keşke mümkün olsa tehditle daha fazla para kazanırdık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,002
Üyeler
184,869
Son üye
Pasalii
Geri