1 mayıs resmi tatildi. Yarın veya ertesi gün kargoya verilir. Sana ulaşması 2 gün falan sürebilir.İncehesaptan 30 nisan’da bir hazir sistem aldım gelen mailde kargoya veriliş tarihi 01.05.2025 yaziyordu ama kargoya verilmedi sizce sabah kargo verilir mi
Resmi tatilde özel sektör calısıyor diye düşünüyorum1 mayıs resmi tatildi. Yarın veya ertesi gün kargoya verilir. Sana ulaşması 2 gün falan sürebilir.
Umarım salı gününe kadar gelir ben 3 gün içinde kargo yazısını görünce ondan sipariş verdim kardesime hediye aliyorum salı günü yurt dışına gidiyorum1 mayıs resmi tatildi. Yarın veya ertesi gün kargoya verilir. Sana ulaşması 2 gün falan sürebilir.
İşyerinin insiyatifinde , mayıs 1 de verilecek diyip vermedilerse tatildir muhtemelen.Resmi tatilde özel sektör calısıyor diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım salı gününe kadar gelir ben 3 gün içinde kargo yazısını görünce ondan sipariş verdim kardesime hediye aliyorum salı günü yurt dışına gidiyorum
Anladım teşekür ederimİşyerinin insiyatifinde , mayıs 1 de verilecek diyip vermedilerse tatildir muhtemelen.
1 mayista kargolar tatil surecindeydi soruna gelicek olursak bugun veya yarin kargoya verilir yasadigin bolgeye gorede kac gunde teslim edilecegi tartisilir marmara bolgesine genelde ertesi gun teslim ediliyor.Resmi tatilde özel sektör calısıyor diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım salı gününe kadar gelir ben 3 gün içinde kargo yazısını görünce ondan sipariş verdim kardesime hediye aliyorum salı günü yurt dışına gidiyorum
Anladım teşekür ederim bi sorum olucak ben incehesap hakkında bazı söylentiler gördüm hazir sistem bozuk geldi falan diye açıkcası bi tedirgin oldum yani böyle bir şey ile karsılasır mıyım1 mayista kargolar tatil surecindeydi soruna gelicek olursak bugun veya yarin kargoya verilir yasadigin bolgeye gorede kac gunde teslim edilecegi tartisilir marmara bolgesine genelde ertesi gun teslim ediliyor.
tamamen sans ve kargo isi oldugunu dusunuyorum fakat incehesapta daha once sorun yasamadim sistem degil ekipman tarafinda.Anladım teşekür ederim bi sorum olucak ben incehesap hakkında bazı söylentiler gördüm hazir sistem bozuk geldi falan diye açıkcası bi tedirgin oldum yani böyle bir şey ile karsılasır mıyım
yaw kim diyor bunlari varmi öyle bir şey bozuk çıkmaz adamlar montaj test yapıp gönderiyorAnladım teşekür ederim bi sorum olucak ben incehesap hakkında bazı söylentiler gördüm hazir sistem bozuk geldi falan diye açıkcası bi tedirgin oldum yani böyle bir şey ile karsılasır mıyım
Dogrudur test yaptıklarını bende biliyorum şikayet varda okudum biraz ondan dolayı yani tedirgin olmustumyaw kim diyor bunlari varmi öyle bir şey bozuk çıkmaz adamlar montaj test yapıp gönderiyor
kolaymi öyle sistem alıp bozuk çıkması aga öyle bir şey olsa ayaga kaldırırlardı ben 80k para vercem bozuk sistem gelecek ((bozuk gelebilir yolda bozulur bilmem ne olur hepsi elektronik sonuçta ona lafim yok dünyanın neresinden alırsan al o başına gelebilir amaa))))garantili parça seve seve geri alir onarim yada değişim yaparlar kafana takmaDogrudur test yaptıklarını bende biliyorum şikayet varda okudum biraz ondan dolayı yani tedirgin olmustum
Çok sağolun teşekür ediyorum iyi forumlar diliyorumkolaymi öyle sistem alıp bozuk çıkması aga öyle bir şey olsa ayaga kaldırırlardı ben 80k para vercem bozuk sistem gelecek ((bozuk gelebilir yolda bozulur bilmem ne olur hepsi elektronik sonuçta ona lafim yok dünyanın neresinden alırsan al o başına gelebilir amaa))))garantili parça seve seve geri alir onarim yada değişim yaparlar kafana takma