Üniversitede nasıl bir bölüm yazabilirim

ArdaTrqt

80+
Reaksiyon skoru
35
bu sene yksye hazırlanıyordum ama süreci yönetemediğim ve ara verdiğim için istediğim bölüm gelmicek o yüzden sadece tyt ile yazıp gidebileceğim hangi bölümler var erasmus work and travel yapabileceğim tyt sıralama hesaplayıcıdan şu anda 150-200 bin arası sıralama geliyor üniversite için herhangi bi kariyer anlamında beklentim yok sadece deneyimlemek için gideceğim

bu sene yksye hazırlanıyordum ama süreci yönetemediğim ve ara verdiğim için istediğim bölüm gelmicek o yüzden sadece tyt ile yazıp gidebileceğim hangi bölümler var erasmus work and travel yapabileceğim tyt sıralama hesaplayıcıdan şu anda 150-200 bin arası sıralama geliyor üniversite için herhangi bi kariyer anlamında beklentim yok sadece deneyimlemek için gideceğim
uçak teknolojisi, bilgisayar programcılığı, tıbbi sekreterlik ve geri kalan sağlık bölümleri

tıbbi sekreterlik patşadı patlayacak BP de DGS şart hazırlanıyorum yapacam inşeAllah sertifika alıyorum Uçakla veya puanın yeterse siber güvenlik analistliği ve operatörlüğü ilgili bir şeyi öneririm

tyt çok eksik vardı diye geç başladım sonra bitecek gibi gelmediği için tam başlamadan saldım
Girmeyecek misin AYT'ye hocam. Hiç yoktan girip TM durumundan bir yerleri yazabilirsin. İşletme-Maliye-Kamu Yönetimi gibi bölümlerde şansını deneyebilirsin 4 senelik olarak. Buralardan mezun olduğun durumda iş kollarının %80'ine girebilirsin.

Eğer TYT olarak 2 senelik düşünüyorsan da yine bu bölümlere DGS ile geçebileceğin bir bölüm bakabilirsin.

Şahsen ben de bu şekilde geçmiş biriyim. 2 senelik Muhasebe ve Vergi Yönetimi bölümünden mezun olup DGS ile İktisat fakültesini bitirdim. Şuan yüksek lisansımı da Muhasebe ve Finans alanında yapıyorum. Başka sorun varsa cevaplayabilirim.

bence seneye hazırlanıp daha iyi bir bölüme gir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri