Neler Yeni

A1 ehliyet motor önerisi

mete21

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
105000
Daha 17 yaşındayım ve en fazla a1 ehliyet alabildiğim için 125cc motorları baya bi araştırdım ve aklıma bir kaç tane model yerleşti. Bütçem kask ile beraber 105k olduğu için 23-24 model çinli markalar düşünüyorum tamamen eğlence için alacağım yaz sonu da üniversiteye gideceğim için satacağım. Naked motor hastası olduğum için aklımda qj srk 125s ve rz 125s var. Aslında yahama wr 125x de düşünüyorum ama hangisini tercih etmem konusunda baya bir kararsız kaldım. Bütçeme göre daha güzel bir motor varsa yardımcı olursanız sevinirim.

almayı düşündüğüm motorların ilanları:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-qj-abs-srk125s-ekstrali-3k-km-1239646629/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...emiz-full-aksesuarli-rz-125-1235282915/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-250-favori-supermoto-1224745046/detay/

arkadaşta srk125r var 2 ay önce kaza yaptı kamyon görmemiş üstüne çıkmış arkadaşta kaçayım diye kaldırımın yan taşlarına sürtüp sekip tıra çarptı sonrada takla attı çok şükür çıktı hastaneden şimdi bir şeyi yok istirahat verdiler 1 ay geçen hafta motoru çalıştırdı valla motorda bir sorun yok görüntü dışında koruma demirleri takılıydı ama o yüzden olabilir sadece egzozu yamulmuş birde gidon kırılmış o kadar başkada bir şey yok marş bastığı gibi çalıştı motor onu önerebilirim düşünürsen aklında bulunsun

arkadaşta srk125r var 2 ay önce kaza yaptı kamyon görmemiş üstüne çıkmış arkadaşta kaçayım diye kaldırımın yan taşlarına sürtüp sekip tıra çarptı sonrada takla attı çok şükür çıktı hastaneden şimdi bir şeyi yok istirahat verdiler 1 ay geçen hafta motoru çalıştırdı valla motorda bir sorun yok görüntü dışında koruma demirleri takılıydı ama o yüzden olabilir sadece egzozu yamulmuş birde gidon kırılmış o kadar başkada bir şey yok marş bastığı gibi çalıştı motor onu önerebilirim düşünürsen aklında bulunsun
racing motorlarin tasarimini begenmiyorum dostum oturuş pozisyonu vb. hoşuma gitmiyor önerebileceğin naked var mı ?

srk125r naked modelini alabilirsin o zaman srk125s aynı motorlar diye biliyorum zaten sadece dış aksamı farklı

Dostum önce hangi tarz motor alacağını düşünmelisin. Cross mu, naked mı?
Naked tarafında KTM duke 125, Yamaha MT-125 bütçe sıkıntın varsa Drift l, TVS Raider 125, NS125 modellerine bakabilirsin.
RKS almanı tavsiye etmem daha kaliteli markalara yönel bence. Hadi diyelim ki fiyatı ucuz o yüzden tercih ediyorsun fiyatı da 125 lik bir motora göre epey pahalı.

WR 125 X alacağım diyorsan şiddetle öneririm. Ama şunu da unutma bunlar ne kadar şehir içinde kullanılsa da farklı amaçlarla üretilen motorlar.

japon alıcam diyorsan senin kararın tabi karışamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Naked tarafında KTM duke 125, Yamaha MT-125 bütçe sıkıntın varsa Drift l, TVS Raider 125, NS125 modellerine bakabilirsin.
RKS almanı tavsiye etmem daha kaliteli markalara yönel bence. Hadi diyelim ki fiyatı ucuz o yüzden tercih ediyorsun fiyatı da 125 lik bir motora göre epey pahalı.

WR 125 X alacağım diyorsan şiddetle öneririm. Ama şunu da unutma bunlar ne kadar şehir içinde kullanılsa da farklı amaçlarla üretilen motorlar.
hocam bu enduro tip yerden yüksek motorlar yağmurda sıkıntı yaratmıyor mu fazla kayarmış gibi duruyor bana da asfalt da falan

Önceliğim şu anda naked fakat cross da aklımda var sadece yaz için alıyorum bütçemde ortalama 100k olduğu için mt ve duke hayal gibi birsey benim icin suan da. Drift l ve tvs almam drift l arkadasımda var ve 2 ayda akü yedi tvs nin de tasarımını beğenmiyorum kampana fren vs benim icin sıkıntı yasatabilir rz 125s ile srk 125s nedense hos geldi ama bilemiyorum wr 125x de hosuma gidiyor fakat baya bi eski motora da 95k vermek pek mantık isi degil gibi geliyor

japon alıcam diyorsan senin kararın tabi karışamam

hocam bu enduro tip yerden yüksek motorlar yağmurda sıkıntı yaratmıyor mu fazla kayarmış gibi duruyor bana da asfalt da falan
Lastiklere bağlı dostum, motora değil.
Lastikler kışlıksa sıkıntı olmaz, yazlıksa tabi ki her araçta da olduğu gibi kayabilir.

satacağım diyosan piyasası hızlı modellere yönel. Çinli almanı asla tavsiye etmem raider 125 al rahatına bak

satacağım diyosan piyasası hızlı modellere yönel. Çinli almanı asla tavsiye etmem raider 125 al rahatına bak
Öyle bir cümle ki japon önereceksin sandım, sonra TVS demişsin😂
Hint çinden iyidir tabi ki, ama bi japon asla etmez.

görüntü dersen voge 125 r önerebilirim. Çinli ama çok bi kroniğe sahip değil ve piyasası olan bi motor

Öyle bir cümle ki japon önereceksin sandım, sonra TVS demişsin😂
Hint çinden iyidir tabi ki, ama bi japon asla etmez.
Bu bütçeye adam akıllı japon bulunmaz

Önceliğim şu anda naked fakat cross da aklımda var sadece yaz için alıyorum bütçemde ortalama 100k olduğu için mt ve duke hayal gibi birsey benim icin suan da. Drift l ve tvs almam drift l arkadasımda var ve 2 ayda akü yedi tvs nin de tasarımını beğenmiyorum kampana fren vs benim icin sıkıntı yasatabilir rz 125s ile srk 125s nedense hos geldi ama bilemiyorum wr 125x de hosuma gidiyor fakat baya bi eski motora da 95k vermek pek mantık isi degil gibi geliyor
ilk motorunsa absli al panik durumunda kayıp düşmeyesin drift l bende önermiyorum uyguna almadığın sürece kışın çalışmıyor marş bile basmıyor kuzenimin drift l si tvs olarak da önermem uyguna almadığın sürece onuda alıcaksan fazla zorlama yüksek devirde kullanma narin biraz bende anlamadım srk125s hakkında bilgim yok srk125r alıcaksan sağlam motor diyebilirm şimdilik ama fazla km yapmamıştı benim arkadaşta motor kazadan sonra bile çalıştı helal olsun demiştim bunu yapanlara o zaman bi sürsün tekrar dan konu açık kalırsa dönüş yaparım

ilk motorunsa absli al panik durumunda kayıp düşmeyesin drift l bende önermiyorum uyguna almadığın sürece kışın çalışmıyor marş bile basmıyor kuzenimin drift l si tvs olarak da önermem uyguna almadığın sürece onuda alıcaksan fazla zorlama yüksek devirde kullanma narin biraz bende anlamadım srk125s hakkında bilgim yok srk125r alıcaksan sağlam motor diyebilirm şimdilik ama fazla km yapmamıştı benim arkadaşta motor kazadan sonra bile çalıştı helal olsun demiştim bunu yapanlara o zaman bi sürsün tekrar dan konu açık kalırsa dönüş yaparım
bende var raider 125 canını çıkararak kullanıyorum motoru daha tık yok. Bakımlarını doğru düzgğn yaparsan asla yolda bırakmayacak bi motor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,354
Üyeler
173,359
Son üye
alperenalppp
Geri