İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,536
NOTHING500 kodunu kullanın. Bedava.
Aynısı vallaYeter artık sıcak fırsatları takipten çıkcam ya bu ne. Kulakiçi kulaklık alma konusunu bu sabah düşündüm baya en son ya olmasa nolur dedim vazgeçtim ama bu model de tam istediğim modeldi indirime girmiş almamak için zor tutuyorum kendimi. Para kalmaz bu gidişle
Yeter artık sıcak fırsatları takipten çıkcam ya bu ne. Kulakiçi kulaklık alma konusunu bu sabah düşündüm baya en son ya olmasa nolur dedim vazgeçtim ama bu model de tam istediğim modeldi indirime girmiş almamak için zor tutuyorum kendimi. Para kalmaz bu gidişle
Benim de aynı şekilde oldu. Biraz önce samsungları aldım 2 tane iptal ettim. Evde zaten samsung var huawei buds pro 4 kullanıyorum. Anker liberty 4 pro yedek var. Sürekli eşe dosta nasip oluyo. Bu konudakini de anneme aldım daha da kulaklık almam iyice tüketim manyağı etti bu forum beniAynısı vallaEvde kulaklık koleksiyonum oldu ,çevreme dağıtmaya başladım artık.İndirim görünce de tutamıyom kendimi.
Yok al geç cmf buds pro 2 kullanan biri olarak söylüyorumcmf buds 1 ile buds 2 pro arasında kayda değer bir fark varmı