Yardım Hikaye oyunlarında bütün senaryoyu anlayabiliyor musunuz ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
İyi forumlar herkese.

Bundan 2-3 sene önce bazı sebeplerden ötürü anksiyete rahatsızlığı başlamıştı bende. Sonrasında bu rahatsızlık iyice hastalık boyutuna ulaştı ve ilaç kullanmaya başladım. Bu süre zarfında farkettim ki hiçbir şeyi anlayamıyorum. Ve çok çabuk unutuyorum. Hikaye oyunlarında senaryoyu anlayabilmek için beynimi resmen zorluyorum fakat okuduğum hiçbir şeyi anlayamadığım için hikaye birbirine giriyor karman çorman oluyor her şey.

Hal böyle olunca oynadığım oyunu google'a yazıp vikipediden özetini okuyarak anlamaya çalışıyorum. Sizde durumlar nasıl beyler ? Bir hikayeli oyuna başladığınızda bitene kadarki her şeyi anlayabiliyor musunuz ? Ve sonrasında unutmadan aklınızda haftalarca tutabiliyor musunuz mesela?

İyi forumlar herkese.

Bundan 2-3 sene önce bazı sebeplerden ötürü anksiyete rahatsızlığı başlamıştı bende. Sonrasında bu rahatsızlık iyice hastalık boyutuna ulaştı ve ilaç kullanmaya başladım. Bu süre zarfında farkettim ki hiçbir şeyi anlayamıyorum. Ve çok çabuk unutuyorum. Hikaye oyunlarında senaryoyu anlayabilmek için beynimi resmen zorluyorum fakat okuduğum hiçbir şeyi anlayamadığım için hikaye birbirine giriyor karman çorman oluyor her şey.

Hal böyle olunca oynadığım oyunu google'a yazıp vikipediden özetini okuyarak anlamaya çalışıyorum. Sizde durumlar nasıl beyler ? Bir hikayeli oyuna başladığınızda bitene kadarki her şeyi anlayabiliyor musunuz ? Ve sonrasında unutmadan aklınızda haftalarca tutabiliyor musunuz mesela?
Tutuyorum Hocam ama üstü kapalı işlenen hikayeli oyunları zaten zor anlayınca haftalarca tutamıyorum:)

İyi forumlar herkese.

Vallaha küçük detaylar haricinde hikaye içindeki önemli ve büyük olayları haftalar geçsede aklımda tutabiliyorum fakat hikayesi çok uzun oyunlarda önemli detaylarıda aklımda tutamıyorum

İyi forumlar herkese.

Hızlı oynarsam dikkatimi vermekte zorlanıyorum. Oyun bittikten sonra ana hikayeyi hatırlıyorum ama ufak detaylar haliyle unutuluyor.

Hocam ben next next next diyerek geçiyorum. Eski oyuncuyum. Hikâyeyi o kadar anlamasam da olur.

beynim kaldırmıyor artık next ci olduk oynamaya bakıyorum bilmece benzeri şey varsa çözücek akıl kalmadı :D
withcher3,cyper punk,call of duty tarzı oyunların hikayesi film gibi istemizce aklında kalıyor.
kalan oyunlar bazılar masal diyarı gibi pek ilgilendirmiyor beni.
arkadaşın biri var orta zor hard modda aldığı oyunların hakkını verip bütün başarımları bitiriyor ve bütün hikayeyi dinleyip ezberliyor boş zamanı çok calışan adam için çok zor bu.
cracklı oyun oynamaz aldığı oyunuda yalama eder kökünü kurutur manyak :D
5 kere devil may cry bitirdi örnek.
keşke boş zamanım olsa oynayip hikayeleri öğrenebilsem kafam kaldırsa nerde :D

beynim kaldırmıyor artık next ci olduk oynamaya bakıyorum bilmece benzeri şey varsa çözücek akıl kalmadı :D
withcher3,cyper punk,call of duty tarzı oyunların hikayesi film gibi istemizce aklında kalıyor.
kalan oyunlar bazılar masal diyarı gibi pek ilgilendirmiyor beni.
arkadaşın biri var orta zor hard modda aldığı oyunların hakkını verip bütün başarımları bitiriyor ve bütün hikayeyi dinleyip ezberliyor boş zamanı çok calışan adam için çok zor bu.

Başarım konusunda ben de takıntılıyım ama tüm hikâyeyi okumaksa maksat ona sabrım yok. Şu an AC Origins'i 4 sene sonra tekrar oynamaya başladım. Dümdüz oynandığında bile 100 saat süren oyuna bir de hikaye akışını izlemek eklenirse en az 250 saat olur.

Başarım konusunda ben de takıntılıyım ama tüm hikâyeyi okumaksa maksat ona sabrım yok. Şu an AC Origins'i 4 sene sonra tekrar oynamaya başladım. Dümdüz oynandığında bile 100 saat süren oyuna bir de hikaye akışını izlemek eklenirse en az 250 saat olur.
assassin's creed odyssey oynadım en güzel hikaye ve konuşma diyoloğu geçen oyunlardan biri.
aklımda kalan bir konuşma vardı kafeste mahkum olan adamın babasına demirci adam tecavüz ediyordu konuşma diyolağında adamı kurtarıp babana tecavüz ettim felan diye dalga geçiyorduk :D :D
dur anlatma diyordu :D
çok garip diyoglar vardı oyunda :D

assassin's creed odyssey oynadım en güzel hikaye ve konuşma diyoloğu geçen oyunlardan biri.
aklımda kalan bir konuşma vardı kafeste mahkum olan adamın babasına tecavüz ediyorlardı adamı kurtarıp babana tecavüz ettim felan diye dalga geçiyorduk :D :D
dur anlatma diyordu :D
çok garip diyoglar vardı oyunda :D

Oyunu sakız gibi uzattıkları için garip diyalogların olması kaçınılmaz.

Oyunu sakız gibi uzattıkları için garip diyalogların olması kaçınılmaz.
galiba şuydu lbgt oldu butun oyunlar filmler iğrenç ama sadece gülüp geçiyorum. çünkü saçmalık
3:50 bak erkek kanın fark etmiyor babasına galiba bizim adam kayıyordu:D ödülleri es geçmiyor buarada :D

galiba şuydu lbgt oldu butun oyunlar filmler iğrenç ama sadece gülüp geçiyorum. çünkü saçmalık
3:50 bak erkek kanın fark etmiyor babasına galiba bizim adam kayıyordu:D ödülleri es geçmiyor buarada :D

Aynı durum Valhalla'da da var.

vay ansını ben valhallayı sevmedim çünkü odyses gemi baydı valhalada baya bayıyor gemi işi bir zevk vermiyor
Beni haritanın çok büyük olması baydı. Bitirdim ama sırf haritayı yarım bırakmamak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,153
Üyeler
184,739
Son üye
Fahriçam
Geri