- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alayım o zamanBu james eşşeğin hiçbir ürününü almayın aldırtmayın lütfen hatta mümkünse piyasadan kaldırılsın.
Ne alayım o zamanBu james eşşeğin hiçbir ürününü almayın aldırtmayın lütfen hatta mümkünse piyasadan kaldırılsın.
+Bu james eşşeğin hiçbir ürününü almayın aldırtmayın lütfen hatta mümkünse piyasadan kaldırılsın.
Ne alırsan al jd alma bilindik bi marka alNe alayım o zaman
Efe yi etiketlemene gerek yok arkadaşımda var 5 ayda öyle oldu daha yeni aldı o zaten herkeste sıkıntı çıkmak zorunda değil belki bu arkadaşta çıkıcak
Ama Jd marka kötü diyorlar gamepower warlock un adı çıktı almama kararı mı alayım
bende James Donkey 610s alıcam warlockta sıkıntılar var diyorlarbro aklın çok karıştı aynı anketi az önce ben başlttım buyur bro
Teşekkürler sen ne alma kararı aldınbro aklın çok karıştı aynı anketi az önce ben başlttım buyur bro
dostum öyle bi cümle aksanın varki yarım saat baksam anlamam.Efe yi etiketlemene gerek yok arkadaşımda var 5 ayda öyle oldu daha yeni aldı o zaten herkeste sıkıntı çıkmak zorunda değil belki bu arkadaşta çıkıcak
Hangi model sıkıntılı sen ne alma kararı aldınbenim bildiğim sıkıntılı donanım arşivide öyle diğor
Hangi model sıkıntılı sen ne alma kararı aldınbenim bildiğim sıkıntılı donanım arşivide öyle diğor
yazdım cevap verdi warlock modelini önermem diyor ben James Donkey alıcam bide sana bir şey daha öneriimbenim bildiğim sıkıntılı donanım arşivide öyle diğor
warlockHangi model sıkıntılı sen ne alma kararı aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi model sıkıntılı sen ne alma kararı aldın
Bende böyle bir sorun yok