Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 9,080
cosss baydöner yağı bol dökünüzAnlamadım?
cosss baydöner yağı bol dökünüzAnlamadım?
Çok yoğun değildi hocam dükkan hafta sonları yoğun oluyormuş tek zoruluğu 9 saat ayakta duruyorum, yani korkulacak bir şey yokmuş ben ufak heyecandan dolayı bir tık tırsıyordum, gayet de iyi geçti sadece bacaklarım çok ağrıyor o da 7/24 evde bilgisayar başındayım diye herhalde yıllar sonra böyle bir iş yaptım. Alışırım diye düşünümüyorum.Böyle zincir restoranlarda çalışmak normal restoranlara göre bir tık daha zor olabiliyor. Bazen de tam tersi daha iyi olabiliyor. Umarım senin için iyi geçer hocam.
Evet hocam. Ben de bir süre garsonluk yapmıştım. Günde neredeyse 12 saat ayakta kalıyordum. Bir süre sonra alışıyor insan, ama başlarda çok ağrı yapıyor.Çok yoğun değildi hocam dükkan hafta sonları yoğun oluyormuş tek zoruluğu 9 saat ayakta duruyorum, yani korkulacak bir şey yokmuş ben ufak heyecandan dolayı bir tık tırsıyordum, gayet de iyi geçti sadece bacaklarım çok ağrıyor o da 7/24 evde bilgisayar başındayım diye herhalde yıllar sonra böyle bir iş yaptım. Alışırım diye düşünümüyorum.
ama ortam iyi ya bakalım 4-5 ay çalışıp birikim yaparsam güzel olur.Evet hocam. Ben de bir süre garsonluk yapmıştım. Günde neredeyse 12 saat ayakta kalıyordum. Bir süre sonra alışıyor insan, ama başlarda çok ağrı yapıyor.
Prim falan veriyorlar mı? İşte şu üründen satarsan sattığın ürün başına 5 TL falan tarzındaama ortam iyi ya bakalım 4-5 ay çalışıp birikim yaparsam güzel olur.
İstifa ettim özel sebeplerden dolayı ailesel.Prim falan veriyorlar mı? İşte şu üründen satarsan sattığın ürün başına 5 TL falan tarzında
neresı hocam orası?23K + yemek az geldi fakat hayırlı olsun diyelim hocam. Bizim buralarda garsonlar 35K'dan aşağısına çalışmıyor.
Konyaneresı hocam orası?
35k cıdden ıyıymıs ıstanbulda cogu yerde o para verılmıyo garsonlaraKonya
35 civarı maaş alıyorlar, + yemek + prim bu arada. Haftada 1 gün de izinleri var. 12 saat çalışıyorlar ama öyle bir şey de var.neresı hocam orası?
12 saat kotuymus ama sartlarına gore oran tabi. prim aylık olarak tıp felandan mı 40k yı buluyordur belkı35 civarı maaş alıyorlar, + yemek + prim bu arada. Haftada 1 gün de izinleri var. 12 saat çalışıyorlar ama öyle bir şey de var.
Belirli ürünler var. X üründen ne kadar satarsa ürün başına 15 TL alıyor. Mesela X üründen bir masaya 4 tane verebilirse 15*4 oluyor. Günde 30 tane satsa, ayda 13500'e gelir. Yani maaşları hemen hemen 40-45'i buluyor12 saat kotuymus ama sartlarına gore oran tabi. prim aylık olarak tıp felandan mı 40k yı buluyordur belkı
Tabii bunu her işletme yapmıyor he, bildiğim bir kaç yer yapıyor.Belirli ürünler var. X üründen ne kadar satarsa ürün başına 15 TL alıyor. Mesela X üründen bir masaya 4 tane verebilirse 15*4 oluyor. Günde 30 tane satsa, ayda 13500'e gelir. Yani maaşları hemen hemen 40-45'i buluyor