PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

PS5'te GTA 6 4K 30 FPS veya 1080P 30 FPS Kilitli olur.
PS5 PRO'da 4K 60+ FPS Oynarsın.

Yani, özel, güzel bir deneyim istiyorsan PS5 PRO Al, Keyfine bak.
yukarıda arkadaşın dediği gibi oyun native rt ile gelirse ps5 pro 5k 60 veremez

PS5'te GTA 6 4K 30 FPS veya 1080P 30 FPS Kilitli olur.
PS5 PRO'da 4K 60+ FPS Oynarsın.

Yani, özel, güzel bir deneyim istiyorsan PS5 PRO Al, Keyfine bak.
Hocam dediğin gibi olacaksa bende Pro istiyorum ama böyle olmayacağını söylüyorlar, arada kalıyorum. Ps5 Pro'yu aldıktan sonra 30 fps oynarsam koyar, ve tabi senin dediğine göre Ps5 alıp 60 fps'i kaçırırsam buda ayrı bi koyar gibi.

yukarıda arkadaşın dediği gibi oyun native rt ile gelirse ps5 pro 5k 60 veremez
PS5 Pro'ya gelen teknolojilerle, 4k 60 fps zorlar. Sabit vermesi bir tık zor olabilir ama rockstar yaparsa yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğin gibi olacaksa bende Pro istiyorum ama böyle olmayacağını söylüyorlar, arada kalıyorum. Ps5 Pro'yu aldıktan sonra 30 fps oynarsam koyar, ve tabi senin dediğine göre Ps5 alıp 60 fps'i kaçırırsam buda ayrı bi koyar gibi.
PS5 Pro, Her türlü daha avantajlı. GTA 6 Oynamasan bile, diğer oyunlarda daha akıcı bir deneyim elde edersin.

PS5 Pro'ya gelen teknolojilerle, 4k 60 fps zorlar. Sabit vermesi bir tık zor olabilir ama rockstar yaparsa yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PS5 Pro, Her türlü daha avantajlı. GTA 6 Oynamasan bile, diğer oyunlarda daha akıcı bir deneyim elde edersin.
ben verebileceğini düşünmüyorum içindeki ekran kartı amd üretimli ve amd rt konusunda çokta iyi değil 4k 60 veremez o yüzden

ben verebileceğini düşünmüyorum içindeki ekran kartı amd üretimli ve amd rt konusunda çokta iyi değil 4k 60 veremez o yüzden
Vermez zaten. Mümkün değil. Hardware Ray Tracing var direkt. CPU bottleneck yer konsol yine. 1080 30p verir PS5'te. Pro'da 2k 40 yapar muhtemelen.

Vermez zaten. Mümkün değil. Hardware Ray Tracing var direkt. CPU bottleneck yer konsol yine. 1080 30p verir PS5'te. Pro'da 2k 40 yapar muhtemelen.
ps5 900p 50 60 verir ps5 pro 2k upscale ile 60 verir

ps5 900p 50 60 verir ps5 pro 2k upscale ile 60 verir
Şöyle, Digital Foundry videoyu inceledi detaylı şekilde. Video 1440p30fps ama letterbox dedikleri şekilde.

PS5 çok rahat 1080 üzeri verebiliyor ama her sahnede değil diye düşünüyorlar. O yüzden 1080p 30fps şeklinde olacağı söyleniyor. 900p'yi verirse Series S verir. Orayı da memnun etmeleri lazım.

PS5 PRO bence rahat 2k'yı upscale yapabilecek ama 60 yine olası değil bence. CPU çok kötü Playstation'ların. Her oyunda ağır bottleneck oluyor. Ondan bence en fazla 40-45 verebilir. 60 yazarlarsa da 60 kesinlikle stabil 60 olmayacaktır.

Şuradan inceleyebilirsin konuşmalarını. Detaylı tartışıyorlar.

Ray Tracing'i Cyberpunk'ın Path Tracing'i kadar ağır. Hatta bazı sahnelerde daha iyi duruyor. Zaten ondan kimse mümkün görmüyor 60fps'i. E tabi bu tabuyu kırabilecek tek şirket de Rockstar. Bakalım yapabilecekler mi.

Geri