Site açılmazsa vpn açarak girebilirsin. Bunu buldum en az 500 euroya var sanırım Psden daha mı iyi Xbox, veya Ps5 ProdanXbox series X
Bu bütçeyi baya aşıyor hocam.Pro ve güzel bir oled televizyon al
Elimde pc var ama Gta 6 için pek iyi değil 1650 OC var 4gb 16gb ram falan filan bu ayarda bir şey o yüzden Psle işi bitirmek istiyorum aslında.son paylaşılan fragman ps5 üzerinden kayıt altına alınmış diye bi altyazı vardı. zaten pc varmış elinde 2 kat fark vermeye gerek yok bence.
Hocam aslında fps'den dolayı Pro'yu gözümde ayrı tutuyorum çünkü bazı yayıncıların yayınında Ps5 Pro yada bir tane konsola 60 fps çıkacağı söyleniyordu sanırım, 60 fps oynama hevesi biraz Pro'ya itiyor beni. Ama sen diyorsan 60 fps olmaz Ps5 dediğin gibi benim için daha mantıklı oluyor çünkü iki kat fark biraz sıkıyor canımı.Pro'da taş çatlasa 40fps modu olur bu oyunda. En basitinden Hardware Ray Tracing var oyunda. Cyberpunk Path Tracing'e baya yakın hatta bazı fotoğraflarda çok daha iyi duruyor.
PS5 al geç. Oynayıp hevesini aldıktan sonra PC'ye gelir zaten. Exclusiveleri vs. oynarsın PS5'te daha varsa oynamadığın. Sonra da satarsın PS5'i çünkü PS6 çıkar.
2026 Mayıs PS5'gelecek, taş çatlasa Sonbahar 2026'ya ertelerler.
2027 Ekim-2028 Mart arası PC'ye gelir. Daha erken de gelebilir çünkü bu sefer konsol mimarisi PC mimarisi ile uyuşuyor. Daha hızlı portlayabilirler oyunu.
PS6 da iddiaya göre 2027'de tanıtılır sene sonuna doğru, 2028'de satışa başlar. Konsolların genel piyasa ömrü 7-8 yıldır. Ürün ömrü olarak da 10 yıla tekabül eder. Yani yüksek ihtimalle 2030'da destek tümüyle kesilir PS5 ailesinden.
O yüzden PS5 daha mantıklı. Pro'ya zorlama boşuna bütçeni. Hatta mümkünse çek yanına OLED monitör vs. daha mantıklı.
ps5 slim muhtemelen performansta 60 verecek kalitede 30 a sabitlenecek diğer birçok oyunda olduğu gibi. Pro'da ise belki gerçekten hakkını verirlerse kalite modunda yani her şey 4k ultra ayarlarda 60 fps verir ama sanmıyorum öyle olacağını. O yüzden slim al geç aradaki farka değeceğini sanmam ps6 çıktığında ona güncellersin 2 3 sene sonra.Arkadaşlar ben bi pc oyuncusuyum ve 20 yaşındayım bu yaşıma kadar elime maksimum 2 3 kere konsol almışımdır fakat biliyorsunuz 2026da Gta 6 çıkacak ve ben bu oyunu çıktığı gibi oynamak istiyorum bu yüzden haliyle konsol almam gerek. Kız arkadaşım Hollandada yaşıyor ve ondan bana konsol hediye etmesini istedim ve alıcağını söyledi. Fiyatlara baktık ve 450 420 eurolara ps5 bulduk fakat ps5 proda gözüme çarptı ve 750 euroya falan var max 800 euro, Arada bildiğiniz kaba taslak 2 katlık fark var. Sizce Gta 6 yı güzel bi performansta oynayabilmek için pro versiyonunu mu almalıyım? neler önerirsiniz?
Yapmazlar. 60 fps modu gelse de çok kötü gözükür Pro'da çünkü downscale etmek zorunda kalırlar çözünürlüğü. Maksimum 40 geleceğini düşünüyorum. Bu denli Ray Tracing konsolda hiç yapılmadı. Cyberpunk bile yapamadı kaldıramaz diye.Hocam aslında fps'den dolayı Pro'yu gözümde ayrı tutuyorum çünkü bazı yayıncıların yayınında Ps5 Pro yada bir tane konsola 60 fps çıkacağı söyleniyordu sanırım, 60 fps oynama hevesi biraz Pro'ya itiyor beni. Ama sen diyorsan 60 fps olmaz Ps5 dediğin gibi benim için daha mantıklı oluyor çünkü iki kat fark biraz sıkıyor canımı.
Tamamdır dostum teşekkürler ilgin için. Peki hangisini önerirsin? Bunlar farklı sistemler sanırım.Yapmazlar. 60 fps modu gelse de çok kötü gözükür Pro'da çünkü downscale etmek zorunda kalırlar çözünürlüğü. Maksimum 40 geleceğini düşünüyorum. Bu denli Ray Tracing konsolda hiç yapılmadı. Cyberpunk bile yapamadı kaldıramaz diye.
İnceleme videolarındaki birçok insan da benimle hemfikir. O kadar ekstra para vermeye gerek yok bence.
Hem bir yandan da PC var zaten. 1 sene katlan 30fps'e ki GTA için herkes katlanır istese de istemese de.
Sonra satarsın PS'i PC'ye geçirirsin Online hesabını vs.
PS5 PRO'nun vaadettiği hiçbir şey yok ekstra. Oyun zaten yine CPU bottleneck oyun olacak. PRO'da CPU da güncellenmedi.
O yüzden fat kasa PS5 bile çekebilirsin. Pro almanı önermem Rockstar'dan "60 fps var ama PRO'da sadece" vs. gibi bir açıklama gelmezse ki geleceğini sanmıyorum.
Hangisi ucuzsa onu alsın. Slim daha ucuz duruyor.Tamamdır dostum teşekkürler ilgin için. Peki hangisini önerirsin? Bunlar farklı sistemler sanırım.
Tamamdır hocam tekrardan teşekkürler yardımın için.Hangisi ucuzsa onu alsın. Slim daha ucuz duruyor.
Baktım siteye yeni diyor. Sıfır yani.
Site açılmazsa vpn açarak girebilirsin. Bunu buldum en az 500 euroya var sanırım Psden daha mı iyi Xbox, veya Ps5 Prodan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bütçeyi baya aşıyor hocam.
Elimde pc var ama Gta 6 için pek iyi değil 1650 OC var 4gb 16gb ram falan filan bu ayarda bir şey o yüzden Psle işi bitirmek istiyorum aslında.
Hocam aslında fps'den dolayı Pro'yu gözümde ayrı tutuyorum çünkü bazı yayıncıların yayınında Ps5 Pro yada bir tane konsola 60 fps çıkacağı söyleniyordu sanırım, 60 fps oynama hevesi biraz Pro'ya itiyor beni. Ama sen diyorsan 60 fps olmaz Ps5 dediğin gibi benim için daha mantıklı oluyor çünkü iki kat fark biraz sıkıyor canımı.
Bunu almaya karar vermiştik kanka ama sen böyle yazınca Xbox Series X'e baktım. Onun tek konsollusu 500 Euro, controller'da 55 Euro falan 555 Euroya gelmiş oluyor. Performans çok farketmiyorsa Ps5 alsak daha mı uygun olur acaba?Xbox daha avantajlı ama pro daha güçlü.Düz ps5 alıcaksan onun yerine series x al.Pro alacak bütçen varsa pro al.
30klik bi pc ps5 prodan daha fazla fps veriyo bence gerekziz para proArkadaşlar ben bi pc oyuncusuyum ve 20 yaşındayım bu yaşıma kadar elime maksimum 2 3 kere controller almışımdır fakat biliyorsunuz 2026da Gta 6 çıkacak ve ben bu oyunu çıktığı gibi oynamak istiyorum bu yüzden haliyle konsol almam gerek. Kız arkadaşım Hollandada yaşıyor ve ondan bana konsol hediye etmesini istedim ve alıcağını söyledi. Fiyatlara baktık ve 450 420 eurolara ps5 bulduk fakat ps5 proda gözüme çarptı ve 750 euroya falan var max 800 euro, Arada bildiğiniz kaba taslak 2 katlık fark var. Sizce Gta 6 yı güzel bi performansta oynayabilmek için pro versiyonunu mu almalıyım? neler önerirsiniz?
Anladım kanka sağol30klik bi pc ps5 prodan daha fazla fps veriyo bence gerekziz para pro