Valorant vs Counter-Strike 2

Düz FPS oyunlarının yeryüzündeki en büyük haterıyım soruları alayım.
Burası Valodur hocam.

İki oyunu da oynamıyorum valoyu hiç oynamadım cs yi de birkaç kere oynadım. Valoda skill falan var bişeyler var cs gibi angut angut düz silah yok

Düz FPS oyunlarının yeryüzündeki en büyük haterıyım soruları alayım.
Burası Valodur hocam.

İki oyunu da oynamıyorum valoyu hiç oynamadım cs yi de birkaç kere oynadım. Valoda skill falan var bişeyler var cs gibi angut angut düz silah yok
Skill dediğin ya flash atiyolar ya smoke bı olayı yok
Oyun içi girdiğinde en az 2 tane mic basan küçük çocuk oluyor ya da ızdırap seviyesinde -18 bebeler
Karekter replikleri falan çok kötü komple -20 ye hitap ediyor

Oyun içi girdiğinde en az 2 tane mic basan küçük çocuk oluyor ya da ızdırap seviyesinde -18 bebeler
Yok aga ya baya bi skill vardı ben gördüğümde yok duvar açıyor yok uçuyor zıplıyor roket atıyor drone uçuruyor ışınlanıyor bi ton şey var.
Ben öyle oyunları seviyorum valo gibi rainbow gibi apex gibi. Dümdüz silah oyunu ne Allah aşkına gram zevkli gelmiyor bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca diğer dedikleriniz oyundan bağımsız o kitlenin sorunu.

Allah'ın aşkına kaç kişi var randomlarka giren denk gelirse muteliyorsun çok basit kitleyi sevmiyorsan kendine takım bul o zaman hiç muhattap olmassin . Kötülemek için demediginiz kalmadı ona kalırsa csde türk yok rekabet giriyorum türk dışında bütün ırklardan insan var

Valonun csden iyi olan tek yani anti-hilesi. Bu aralar valoda hile acanlarda görmeye basladim ama bilmiyorum. Onun harici CS her türlü tek geçer. Vuruş hissiyatı oyun tarzı vb çok daha iyi. Ayrıca valorant gibi para tuzağı değil. Ben her hafta canim sıkıldıkça skin bıçak değiştiriyorum. İhtiyacim oldugunda da satıp nakite çeviriyorum

Allah'ın aşkına kaç kişi var randomlarka giren denk gelirse muteliyorsun çok basit kitleyi sevmiyorsan kendine takım bul o zaman hiç muhattap olmassin . Kötülemek için demediginiz kalmadı ona kalırsa csde türk yok rekabet giriyorum türk dışında bütün ırklardan insan var
Aynı ırktan olmasının sana ne gibi bı faydası var? Ayrıca ben ruslarla oynamayı türklerle oynamaya tercih ederim. Oyundaki en toxic ırk açık ara Türkler maalesef

Valonun csden iyi olan tek yani anti-hilesi. Bu aralar valoda hile acanlarda görmeye basladim ama bilmiyorum. Onun harici CS her türlü tek geçer. Vuruş hissiyatı oyun tarzı vb çok daha iyi. Ayrıca valorant gibi para tuzağı değil. Ben her hafta canim sıkıldıkça skin bıçak değiştiriyorum. İhtiyacim oldugunda da satıp nakite çeviriyorum

Aynı ırktan olmasının sana ne gibi bı faydası var? Ayrıca ben ruslarla oynamayı türklerle oynamaya tercih ederim. Oyundaki en toxic ırk açık ara Türkler maalesef
Dostum o zaman valorant kitlesini kötüleme Türklerle bile oynamiyorsunuz ne konuşuyorsun?

valo ile cs çok farklı oyunlar üstlerde valoda sprey daha zor gibi yazılar okudum güldürdü beni :D Valoda sprey yok direkt sprey olması için belli bir pattern olması lazım senin onu çalışıp kas hafızandan sürekli yapman lazım tabi ki mesafeye göre ayarlayarak. Valonun tek amacı kafa atmak olduğu için hs daha basit atılıyor çünkü karakterlerin kafa büyüklüğü oranı daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam

Para tuzağı vs değil ben çok hesap kastım çok hesap sattım hiçbir skin boşa gitmiyor. Oyun tarzı bana göre daha güzel csye göre valorantin animasyonları efektleri vs gayet iyi csyi çerez niyetine yiyor

Hs atmaktan haberiniz yok tek yaptığınız eğilip sprey atmak

Para tuzağı vs değil ben çok hesap kastım çok hesap sattım hiçbir skin boşa gitmiyor. Oyun tarzı bana göre daha güzel csye göre valorantin animasyonları efektleri vs gayet iyi csyi çerez niyetine yiyor

Hs atmaktan haberiniz yok tek yaptığınız eğilip sprey atmak
hesap satarken skini aldığın fiyatın max 4 te 3 üne satıyorsun hatta genelde yarı yarıya satıyorsun dostum kendini kandırma. Pazar cs de çok büyük avantaj ama cs de hile dolu.

üste dia 3 üm yazmışsın senin haberin olsaydı dia 3 te olmazdın heralde

CS2 ilk çıktığında hiç sevmemiştim fakat sonradan çok topladılar geçen yoldaş girdim, Valoranttan çok daha zevkli oyun. CS2 de yabancılarla oynarken chate hiç mesaj atmıyorlar, fakat TR eşleştiğim zaman sürekli chatten tahrik etmeye başlıyorlar bu sizinde başınıza geliyormu?
Ya nereyi toparladılar. Seçkin olsan bile rankedda her el hile geliyo. Toparlamış olsalar faceit gibi sisteme gerek kalmayacak. Kitleside valo kitlesiyle yarışır olmuş toxiclikte. Şu an güncelde en kötü fps oyunu cs2

bu harbiden komikti sen cs1.6 da ak47 sprayi attın mı hiç XD cs1.6 yı boş ver cs2 de olur.

bana göre ikisini de sal call of duty , bf gibi oyunlara sar.
Çocuğun dediği doğru ama. Üst düzey bi valocunun cs2 de hs yüzdesine bak belli olur zaten

Eğlence zevk almak birazda rank için valo daha iyi
Sağlam rank kasmak için cs daha iyi bence.
E spor konusunda bence valo daha iyi
Cs de ranked paralı olmasa oynanır ama ranked için 600tl verilmez çok saçma. Ücretsiz olsa belki cs daha çok oynanır.
Türkiye sunucusu olmadığı için pingim 60-70 o tarafı kötü.

Kankam sen sadece düşük rankta oynayarak bu kanıya vardın lakin cs2ninde düşük rankları aynı durumda biliyorsun değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,861
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri