Valorant vs Counter-Strike 2

Valocularin aimincscilerin aiminden üstündür bence çünkü valoda sprey atmak cidden zor cogunukla hs atmak gerekiyor üstünlük kurmak için ondan hs alışıyorsun fakat csde bu daha az csde sprey daha basit valoya göre mermi sacilimi daha az valo oynayan adam CS giriyor her vurduğu hs gibi
Düzgün CS oyuncusu sizin valodaki radiantı immoyu yer sen ne anlatıyorsun hahaha

bu arada cs de tier 3-4 oynayan adamlar hatta zula vs oynayan adamlar gidip valoda en üst seviyede oynuyor tartışmaya gerek yok

Niye linceldiniz anlamadım beyler ben CS girdiğimde bu durumu yaşıyorum ? Sizde aynı durum geçerli olmayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzgün CS oyuncusu sizin valodaki radiantı immoyu yer sen ne anlatıyorsun hahaha
Sizin valo derken ? oyun çöp gibi
davranıyorsunuz kişiden kişiye değişir bu durum valoda gayet iyi oyun kitlesi beni alakadr etmez ben arkadaş grubumla oynarım ayrıca sen nerde gördün adam akıllı CS oyuncusunun valoda radiant immoyu vurduğunu

Beyler benim sorumu çok anlamamışsınız. CS2 zaten daha çok seviyorum Valo çocuk oyunu. Ama her maç ortalama 40 kill alıyorum smurf olmadan ve 20si falan hs. Fakat CS2ye daha alışkınım. Hazır valoya ısınmışken rank kasmayı denesemmi yoksa premier devam mı?

Bide kimsem yok oynayacak.

Valocularin aimincscilerin aiminden üstündür bence çünkü valoda sprey atmak cidden zor cogunukla hs atmak gerekiyor üstünlük kurmak için ondan hs alışıyorsun fakat csde bu daha az csde sprey daha basit valoya göre mermi sacilimi daha az valo oynayan adam CS giriyor her vurduğu hs gibi
8-9 yıldır cs oynarım Arkadaşlarımın zoru ile geçen gün valorant oynadım bu dediğine hönkürdüm :D Cs de HS atmak ve spray atmak daha zordur. Valoranta girdiğimde nerdeyse tüm vuruşlarım onetap hs gitti Valorantın ranklarını bilmiyorum ama ciddi rank kassam yüksek ranklara kolayca çıkarım diye düşünüyorum. ( Karakterlerin özelliklerini bilmiyorum onu katmadan sadece aim olarak)

Valorant en başta kitlesi yüzünden kaybediyor zaten

8-9 yıldır cs oynarım Arkadaşlarımın zoru ile geçen gün valorant oynadım bu dediğine hönkürdüm :D Cs de HS atmak ve spray atmak daha zordur. Valoranta girdiğimde nerdeyse tüm vuruşlarım onetap hs gitti Valorantın ranklarını bilmiyorum ama ciddi rank kassam yüksek ranklara kolayca çıkarım diye düşünüyorum. ( Karakterlerin özelliklerini bilmiyorum onu katmadan sadece aim olarak)
Hocam aynı şeyi yaşadım bende ama benle oynayacak arkadaşım yok premierde.

Neyse Cs2yi bi güncelleyim. Birde 50 dolar alcam neler alabilirim skin?

Bir gün arkadaşlarla internet kafeye gidelim dedim benim agalar valocuydu bende yalnız kalmayayım diye valo girdim normalde cs oynuyorum hayatımda ilk girdiğim maçta mvp oldum koşarak sıkıyorsun arada tutuyor spray mekaniği de bir acayip hiç zorluk yok sadece fareyi hafif aşağı tutman yetiyor

Cs de faceit 10 +2.5k idim valoda immo 3 300rr civarı peakim var. Bencede valo daha zor tabi yıllarca skill falan olmadan cs oynamaktan dolayı da olabilir. Kitleden dolayı hiç bir zaman tryhard oynanmıyor ondanda olabilir

Azcık güncelleme gelmiş.(7 gb ne olmmm)

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.9 MB · Hit: 20
Valorantın kitle çok kötü girdiğim her roundda 7 sülaleme sövülüyor o yüzden cs babayı tercih ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,556
Üyeler
184,182
Son üye
winball501
Geri